MUDr. Pitáková, s.r.o., PL pro dospělé

Hanychovská 549/28, Liberec 46010

• G

Chtěla bych poděkovat sestřičce Gabriele za její ochotu, profesionalitu a především lidský přístup.
    Po dlouhé době jsem se konečně setkala s přístupem, který si každý pacient zaslouží.
    Paní doktorku Pitákovou mohu doporučit pro její precizní práci a lidský přístup k pacientovi.
    Více takových sestřiček a doktorů!

• B

Chválím úžasný a lidský přístup v této ordinaci. Paní doktorka je dokonalý odborník, vždycky mi pomůže a sestřička oplývá nakažlivě dobrou náladou, což je úžasné.
    Pokud nejsem objednaná, tak si sice musím chvilku počkat, ale to naprosto chápu, paní doktorka je právem oblíbená.

• MUDr. Pitáková, s.r.o., PL pro dospělé Jiný  •

• Skvělá,naslouchající,odborník na svém místě. Jen škoda,že už tam není bývalá sestřička.

• MUDr. Pitáková, s.r.o., PL pro dospělé Jiný  •

Chodíme k této lékařce celá rodina, už třetí generaci. Je naprosto skvělá. Snaží se vždy zjistit příčinu potíží, takže nejen že pak efektivně vyléčí neduh, ale poradí i prevenci. Jsme vděčni, že ji máme. Sestřičky byly všechny bezva a nemůžeme si na nic stěžovat.

• MUDr. Pitáková, s.r.o., PL pro dospělé Jiný  •

výborný přístup, vše probere, snaha pomoci, ochotná a vyslechne problém, rozhodně nemáte pocit, že lékařku obtěžujete, vždy vstřícná, nic nezanedbá.

• N

K paní doktorce chodí celá má rodina, je opravdu skvělá, hodně nám pomohla, je to profík a neuvěřitelně lidská a chápající. Velké díky patří i sestřičce, jsou skvělé....

Paní doktorka je velmi ochotná,chodíme k ní celá rodina jsme velmi spokojení sice bývalá sestra byla lepší ale i tak spokojenost vřele doporučuji.

• A

Paní doktorka je lekařkou těla i duše a kritizovat sestřičku? Pardon - rychlá, šikovná, ochotná a porád je s ní sranda - což specielně u lékaře je k nezaplacení. Prostě dvojice k pohledání a je mně jen líto, že naše setkání se omezují na tu ordinaci, rád bych obě dámy pozval na kávu a poděkoval jim jaksi na ,,neutrální půdě". Tak aspoň tady a takhle - děkuju moc, dámy, jste skvělé...

K paní doktorce chodím pomalu třicet let,chodily k ní i mí rodiče a teď i mé děti.Vždy je milá a ochotná ke každému.Proto ji za celou rodinu děkuji.

• Velmi ochotná..