Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolíZkušenosti
O mně
Pomaham lidem najít pohodu a klid. Provadim je procesem transformace at se jedna o trauma, deprese nebo nizke sebevedomi apod.
Prosel jsem dvac...
Rodinná psychoterapie
Rodinné psychoterapie
Skupinová psychoterapie
Vladimír Textoris
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Bc. Vladimír Textoris? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názorOdpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na živé sny. Několik let prožívám čím dál tím živější sny. Když spím, kolikrát si uvědomuji, že se jedná o sen a jsem schopná ho do jisté míry ovládat. Co mě však více trápí je to,že se kolikrát probudím a bolí mě celé tělo,v noci se hodně hýbu. Když se mi zdá,že běžím, ráno mě hrozně bolí nohy, jako bych celou noc běhala. Když se ve snu peru, hrozně sebou háži po posteli, vztekám se. Někdy i během snu reálně pláču. Velice mi sny ovlivňují psychiku po probuzení. Jsou-li to špatné sny, dokáži být naštvaná celý den, jakoby se jednalo o realitu. Takové sny mám minimálně jednou týdně. Je nějaký způsob, jak toto změnit a sny uklidnit? Děkuji za odpověď
Dobrý den, rád se podělím o mou zkušenost se sny. Od dětství jsem míval noční můry a po probuzení jsem chvíli nemohl ovládat své tělo. Taky mi to pokazilo náladu na celý den. Nebyly tak často, ale přetrvávaly. Před 12 lety jsem absolvoval výcvik vědomého snění, kde se sny učíte vědomě vyvolat, ovládat a stále zdokonalování až jsou jasnější než realita. Od té doby co jsem co jsem prošel výcvikem, moje noční můry odezněly, protože jsem si uvědomil, že je mohu ovládat.
Učitelé na výcviku potvrzovali, že když si ve snu způsobili záměrně zranění, po probuzení je tyto místa ještě hodinu dvě bolely. Ve snech se dokážou učit cizí jazyky, posilovat atd... Pravděpodobně máte k tomu vlohy a správnými cvičeními by se dali ovládnout a odstranit. Podobnou zkušenost mám s tělesně orientovaným Gestaltem, nově vyvinutá metoda, která postupně propojuje vědomí s podvědomí a podobá se vědomému snění, kdy s vámi tělo komunikuje vjemy, obrazy a asociacemi. Člověk tak dokáže lépe zvládat emoce a hlouběji se propojit se svým tělem. Hezký den. Vladimír

O mně
Prosel jsem dvac...
Specializace
- psychoterapie
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.
Psychoterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychoterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze