Klášterní 117/2, Liberec
Praktický lékař pro dospělé

Oborová zdravotní pojišťovna

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Ověřený profil

K paní doktorce chodím už od samého začátku, kdy začala ordinovat pro zaměstnance nemocnice. Jsem s ní moc spokojená, je vždy milá, vstřícná, usměvavá a dokáže poradit.
Chvála patří i sestřičce, která je na svém místě. Děkuji Jarka

Š
Ověřený profil

chodím k ní už 25 let a jsem velmi spokojená.Paní doktorka je vždy milá,vstřícná a hlavně umí pomoct.Jsem ráda že jsem u ní. Štěpánka Zelenková

Ověřený profil

Horová Vl. je mojí lékařkou dlouhá léta,vždy mi pomůže,poradí,vyléčí.a hlavně má smysl pro humor a pochopení pro sestřičky pracující v nemocnici.

Ověřený profil

moc děkujeme za letitou péči ! díky za pomoc s velkými i banálními potížemi. jak paní doktorka tak sestřička jsou milé, usměvavé a věnují nám tolik péče, kolik je třeba ! a za mne osobně ještě jeden obrovský dík za psychickou podporu.

Ověřený profil

K paní doktorce chodím již 27 let a je vždy příjemná a vstřícná.Děkuji za péči.

E
Ověřený profil

Děkujeme 18 let pečuje o klienty Domova pro mentálně postižené, ochotně, trpělivě, naslouchavá, vstřícná.
Spolupráce s námi na výši, vždy s úsměvem a není to pokaždé jednoduché. Sestra skvělá, šikovná.
Eva Popovičová

Lidský přístup, ochotná, hodná, odborník.

velmi dobrá doktorka milá hodná naslouchava

E

Velmi dobrá lékařka,vstřícný přístup k pacientovi.Jsem ráda, že jsem její pacientkou.