Praktický lékař pro dospělé

Hraniční 211, Třinec

U pana doktora jsem nově a jsem s ním naprosto spokojená. Přijetí proběhlo bez problému, hned mě zaregistroval. Je velice sympatický a milý. Vyslechne, prohlédne a pomalu vysvětlí diagnózu a léčbu. Ochoten odpovědět na jakýkoli dotaz, nemám problém se k měnu se vším zdravotním obrátit. Mohu jenom doporučit.

• Profesně na svém místě. Kvalita a vstřícnost. Ochota vyslechnout a odpovědět na dotazy ohledně zdraví.

• Skvělý doktor!

velice ochotný a příjemný člověk, vždy poradí a doporučí to nejlepší a navíc opravdu poctivý, nezanedbá žádné vyšetření
    sestřičku má taky šikovnou

• B

...tohle hodnocení je sice skopirováno, ale je to přesně ono, co bych o něm napsala!!!

• Opravdu specialista na svém místě. Má přehled, je ochotný a trpělivý, vše pečlivě vysvětlí, poradí, doporučí. Umí člověka uklidnit a správně naladit. S důvěrou se vždy a se vším mohu na něj obrátit.

Naprosto skvělý přístup, příjemný, působí dojmem vysoké odbornosti, přesto vše velmi srozumitelně podá.

• Ochota , dokonalost , vstřícnost a kvalita práce , to jsou přednosti tohoto lékaře.