Po dlouholetých zkušenostech v zubním lékařství jako zdravotní sestra jsem se nadchla a chtěla jsem se osobně podílet na tvorbě dokonalého chrupu. Ke každému pacientovi přistupuji individuálně a snažím se vždy jednoduše a srozumitelně vysvětlit postup čištění zubů, který je schopen aplikovat i doma. S klinikou Karolinum dentální centrum, ve které pracuji jako dentální hygienistka se ztotožňuji hlavně s filozofií nadstandardní péče, přátelského přístupu a za pomocí těch nejkvalitnějších materiálů Vám společně zvládneme vytvořit krásný a zdravý úsměv. Těším se na Vaší návštěvu.
Více O mně

• Léčba onemocnění dásní

1 500 Kč

• Léčba přecitlivělosti zuboviny

• N

Dentální hygiena byla pro mě vždy horor, ale díky paní Dobrové se na příští návštěvu moc těším! Paní Dobrová má velmi empatický přístup, vše perfektně vysvětlí a dá si s čištěním pečlivou práci. Dojíždím do ordinace pres 2h autem a nelituji.

• Ordinace dentální hygieny odstranění zubního kamene  •

Kvalitne odvedena prace, drive jsem vyzkousel vice ordinaci a zde jsme nejvice spokojeni - ja i dcera - takze uz nikam jinam a vrele doporucuji :-)

• Ordinace dentální hygieny odstranění zubního kamene  •

• Profesionální přístup a motivace paní Dobrové zcela změnila můj přístup k zubní hygieně. Z ordinace vždy odcházím s dobrou náladou a s perfektně ošetřenými zuby. Paní Dobrová odvádí skvělou práci, je evidentní, že jí jde především o zdraví pacienta. Zkrátka svou práci dělá s láskou, a je to vidět! Děkuji!

• Ordinace dentální hygieny odstranění zubního kamene  •

Pokud hledate dentalni hygienistku, skvela volba. Slecna Dobrova je velice empaticka, vse podrobne vysvetli a lecba je zcela bezbolestna. Kazda navsteva je prijemnym zpestrenim dne. Za mne absolutni spokojenost, konecne vim, jak se o sve zuby starat - koneckoncu, jen zubni kartacek opravdu nestaci a kazdy clovek ma sve individualni potreby.

• Ordinace dentální hygieny pískování zubů  •

• V

Slecna Tereza je profesionalka- svojej praci rozumie, je velmi ochotna, vysvetli aj nasledne pomoze a poradi s dalsou starostlivostou na doma.. a navyse odvadza svoju pracu na 100 percent. Velka spokojnost

• Ordinace dentální hygieny Jiný  •

Moc děkuji :)

Skvela a bezbolestna navsteva. Vse profesionalni, od zazami az po samotnou dentalni hygienu. Mam citlive zuby a zde vse bez problemu. Doporucuji.

• Ordinace dentální hygieny odstranění pigmentací  •

• T

Slečna Dobrová je až třetí hygienistkou,která mi vyhovuje po všech směrech.
    V návaznosti na mou léčbu s rovnátky mohu potvrdit skvělý a bezbolestný přístup i po extrakci zubu.
    Chodí k ní část mé rodiny a přátel,mohu jen doporučit.

• Ordinace dentální hygieny odstranění pigmentací  •

Tereza Dobrová, DiS.

Moc děkuji budu se těšit na další návštěvu!:)

• D

Slečna Terez, je naprosty profesional. Vse mi srozumitelne vysvetlila, nazorne ukazala. Hygiena u ni je pro me velka relaxace a hlavne skvely pocit po ni je nepopsatelny. Navic jako clovek je naprosto uzasna, lidska, empaticka a hlavne vtipna. Proste TOP!!!!!

• Ordinace dentální hygieny odstranění zubního kamene  •

Slečna Tereza je jednička ve svém oboru, která ví co dělá. Ošetření u ní bylo naprosto bezbolestné a velice srozumitelně mi vysvětlila, jak si správně a efektivně vyčistit zuby, navíc klinika Karolinum je nádherná a jako velký bonus považuji začít dentální hygienu kávou( na recepci)a odcházet s dárkovou taškou, ve které jsem našel vše a nemusel nikde nic shánět!

• Ordinace dentální hygieny Jiný  •

Tereza Dobrová, DiS.

Moc děkuji za krásnou zpětnou vazbu!:) Tereza