Praktický lékař pro dospělé

Mládí 724, Orlová 73514

• R

S panem doktorem, jsem velmi spokojen. Je velmi vstřícný, ochotný a vždy vše vysvětlí. Čekací doba není tak dlouhá, jak píší ostatní. Bohužel, pokud přijde víc lidí, tak samozřejmě nejde vše hned. K panu doktorovi chodí celá rodina a maximální spokojenost.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• B

Kvůli panu doktorovi, který mi na vstupní prohlídce vyplnil jen 1 kolonku z 20 se slovy "to ostatní je nemusí zajímat", jsem přišla o dohodnutou práci. Přecházím k jinému lékaři.

Pan doktor je pozorný,umí léčit,dá se s ním pokecat vadí mi doba čekání.

• Velmi příjemný,vyslechne,odborně poradi.

• Je to lékař celé naší rodiny. Mohu doporučit, až na čas strávený v čekárně....

• Ochotný, hodný, občas je třeba trochu popohnat a ta čekací doba a vůbec tempo celé ordinace je někdy na zabití.

• A

Jsem velmi spokojená, vždy důkladně vyšetří, člověku ochotně zodpoví na otázky, vysvětlí a léčbu dotáhne do konce - sedimentace, odběry... ne jako Mudr.Partyš, který mi předepsal antibiotika a řekl, že pokud mi bude lépe, na kontrolu chodit nemusím:)

Spiše prúměrný lékař.Dlouhá čekaci doba a vyšetřováníje více méně povrchní

• V

Nemůžu si stěžovat k pacientovi ochotny,rád poradí.

Velmi dobrý lékař a odborník a velmi dobrým přístupem. Já tedy u něj dlouhou čekací dobu nikdy nezažila .. bežte si sednout k dr. Rzymanové , to poznáte co to je čekat.