MUDr. Svatava Škraňková

Ordinace

Michlaské stromořadí 3, Olomouc 771 39

GYNEKOLOGIE OLOMOUC

Bezručova 5, Olomouc

Mila pani doktorka, pečlivá, vidi pacientku kompletně, ne jenom ze sveho oboru. Jsem jeji pacientka jiz mnoho let.

• GYNEKOLOGIE OLOMOUC Jiný  •

Nestačím se divit výše uvedeným hodnocením. K lékařce Škraňkové chodím již více než 17 let a to kod doby, když jsem prvně zjistila, že jsem těhotná. Vlastně jí i trochu vděčím za to, že jsem si dítě ve 2. ročníku VŠ nechala. A jsem za to velmi ráda. Nyní již čekáme 3. dítě a přístup paní doktorky se za ty roky nezměnil. Je stále hodně příjemná, milá, na co se zeptám ochotně vysvětlí a uklidní. Rozhodně si na její péči nemohu stěžovat, spíše naopak! A když srovnávám s kamarádkami jejich zkušenosti s gynekology, tak mi přijde, že je někdy naopak velmi pečlivá a nabízí mi, vše co je v péči dostupné. Jana

Velmi povýšená, nepříjemná a všimla jsem si že dává hodně velkou přednost dámám z "lepší společnosti". Příjde mi, že i svou křesťanskou víru pojí s oborem, což mi je velmi nepříjemné. Myslím, že i antikoncepci předepisuje takovou, aby přešla chuť na sex. O spoustu věcí se člověk musí skoro doprošovat nebo si ji nechá řádně zaplatit. Z konzultace u jiného lékaře dokonce vyplynulo, že se paní doktorka v diagnóze zmýlila...
    Takže s radostí odcházím jinam.

• S paní doktorkou nejsem spokojená,když mi psala antikoncepci nevzala mi krev a milá nikdy nebyla.Navíc jak se ještě přestěhovala tak prostědí je tam katastrofální!!!Za pár let chci mít dítě,ale už ted hledám náhradu,jako těhotná tam chodit nechci.

• dle mých zkušeností je naprostá jednička ve své profesy

• Pani doktorka ma mily pristup, zaporna hodnoceni me spise prakvapila,v tezke chvili se zachovala velmi profesionalne. Popravde receno, nesetkala jsem se s lepsi gynekolozkou.

• Nikdy jsem se s touto doktorkou necítila dobře, ačkoliv k ní chodím už několik let. Chová se povýšeně a mám z ní pocit, že ji práce obtěžuje. Když jsem si třeba stěžovala, že mě vždy při hormonální antikoncepci prakticky přejde chuť na sex, vůbec se nesnažila to nějak řešit a chovala se,jako že si to vymýšlím. Ani u jiných problémů jsem se nesetkala se zájmem a to tam chodím tak jednou za rok.

• Nemám s touto lékařkou žádný problém:-)

• Paní doktorka je velmi příjemná a mám z ní ten nejlepší pocit. Nesouhlasím se zápornými hodnoceními, o pohrdání pacienty a nasládlosti se vůbec nedá mluvit.

• Je pravda, že paní doktorka nevysvětlí a neinformuje řádně o zdravotním stavu. Nemám u ní dobrý pocit. Pacientka nejdříve čeká dlouhou dobu v čekárně, i když je objednaná na určitý čas a po přijetí do ordinace se paní doktorka snaží vše co nejrychleji odbýt. Nedoporučuji.