Skřipov-Hrabství 64, Opava 747 45
Marie Kotrlová
Pan doktor je super,, věnuje se všem pacientům vzorně. Já osobně jsem s ním velmi spokojená . vřele pana doktora doporučujeme,my všichni pacienti, kteří jsou u něho už od začátku a děkujeme mu za jeho obětavost.
• jiné místo • Jiný •
Co bych tak mohl napsát .? Těžko nahazim slov k takovému odbornému lekáři jako je pan Mudr.Štencel. Je to člověk na svým místě a doufám že nikdy nezmění,ba naopak vylepší přistup k pacientum. S pozdravem Binar Tomáš.
ochotný, svědomitý, pečlivý,vždy poradí
vstricny a velmi ochotny dusledny jen tak dale dekuji
Pečlivý pan doktor i sestřička. Vždy mi úspěšně pomohli. Můžu doporučit. Od té doby, co jsem se přestěhovala tak jsem už takového skvělého lékaře nepotkala.
velice erudovaný všeobecný lékař, je příjemný, empatický, vždy vyslechne, snaží se poradit, je mi sympatické, jak s rozvahou předepisuje léky - atb x homeopatika, myslí na prevenci-více takových všeobecných lékařů, děkuju pane doktore za Vaši práci
Z
Zdeněk
Je bezva
```• • •
opravdu to je člověk na svém místě
Petrášová Martina
Vždy vyjde vstříc nemocným,je obětavý a pacientům věnuje veškerý svůj čas.Léči na dobré úrovni,já osobně jsem s ním spokojená.Děkuji za jeho péči
Je to člověk na svém místě, vysoká odbornost, pacienta vyslechne, neustále se vzdělává. Navíc což není až tak obvyklé je ochotný ošetřit pacienta i po pracovní době, popř. přijet domů.
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Opavě
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Opavě
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Opavě