Praktický lékař pro dospělé

Skřipov-Hrabství 64, Opava 747 45

Pan doktor je super,, věnuje se všem pacientům vzorně. Já osobně jsem s ním velmi spokojená . vřele pana doktora doporučujeme,my všichni pacienti, kteří jsou u něho už od začátku a děkujeme mu za jeho obětavost.

• jiné místo Jiný  •

• Co bych tak mohl napsát .? Těžko nahazim slov k takovému odbornému lekáři jako je pan Mudr.Štencel. Je to člověk na svým místě a doufám že nikdy nezmění,ba naopak vylepší přistup k pacientum. S pozdravem Binar Tomáš.

• ochotný, svědomitý, pečlivý,vždy poradí

• vstricny a velmi ochotny dusledny jen tak dale dekuji

• Pečlivý pan doktor i sestřička. Vždy mi úspěšně pomohli. Můžu doporučit. Od té doby, co jsem se přestěhovala tak jsem už takového skvělého lékaře nepotkala.

• velice erudovaný všeobecný lékař, je příjemný, empatický, vždy vyslechne, snaží se poradit, je mi sympatické, jak s rozvahou předepisuje léky - atb x homeopatika, myslí na prevenci-více takových všeobecných lékařů, děkuju pane doktore za Vaši práci

• Z

Je bezva

• opravdu to je člověk na svém místě

Vždy vyjde vstříc nemocným,je obětavý a pacientům věnuje veškerý svůj čas.Léči na dobré úrovni,já osobně jsem s ním spokojená.Děkuji za jeho péči

• Je to člověk na svém místě, vysoká odbornost, pacienta vyslechne, neustále se vzdělává. Navíc což není až tak obvyklé je ochotný ošetřit pacienta i po pracovní době, popř. přijet domů.