Zahradníkova 494/2, Brno
Hedvika
Nedoporučuji, doktorka je náladová a bez zájmu o pacientky,nabízí drahé vitamínové doplňky a posílá na invazivní a bolestivá vyšetření záměrně, bez nutnosti.
RS
to jak funguje ordinace, to je jeden spatny vtip. hlavne, aby se nemuselo nic delat.
Hrušecká
Ráda bych vyjádřila velké poděkování paní doktorce Průšové a její sestřičce za jenich profesionální a zároveň velmi vstřícný přístup. Odbornost paní doktorky, její trpělivost a ochota vše vysvětlit spolu s laskavistí sestřičky, vytvářejí v ordinaci příjemnou atmosféru, ve které se pacient cítí skvěle. Velmi si cením odbornosti, trpělivosti a snahy naslouchat paní doktorky. Sestřičce patří dík za klidnou atmosféru v ordinaci. Oběma děkuji za jejich práci!
• Ordinace • Jiný •
A.N.
Byla jsem u paní doktorky na vstupní prohlídce a následně jsem s ní řešila předpis antikoncepce na dobu jednoho roku. Už sestřička v ordinaci byla nepříjemná, jako by ji obtěžovalo, že si musí zapisovat novou pacientku. Pak přišla samotná prohlídka u paní doktorky. Ta byla zpočátku příjemná, ale během rozhovoru jí zazvonil telefon, který bez omluvy přijala.
Při samotném vyšetření jsem měla pocit, že bylo poměrně bolestivé v porovnání s mou předchozí gynekoložkou. Aby toho nebylo málo, během vyšetření paní doktorce znovu zazvonil telefon, a ona odběhla ho přijmout. Měla jsem pocit, že mi nevěnovala adekvátní pozornost.
Jelikož jsem ale nemohla najít jinou gynekoložku, která by přijímala nové pacientky, rozhodla jsem se jí dát šanci i přes tuto nepříjemnou zkušenost. Během následujících přibližně tří čtvrtin roku jsem však s ordinací opakovaně řešila problémy s nefunkčním opakovaným receptem. Sestřička byla při každém kontaktu vrcholně nepříjemná a otrávená, na e-maily neodpovída.• Ordinace • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
M. M.
OPRAVDU VELMI NEDOPORUČUJI PANÍ DOKTORKU. Dokud jsem k ní chodila jen na preventivní prohlídky, tak byly mé dojmy neutrální. Jakmile jsem ale začala řešit problémy, ukázaly se všechny její negativní stránky - absolutní nezájem, nic nevysvětlí, neposlouchá vás, ignoruje vaši kartu a vaši lékařskou historii, nulová empatie, ignorace příznaků. Řešila jsem problémy od září, každý měsíc jsem jí volala, vždy mi doporučila jen nějaké léky z lékárny (často drahé). Skoro jsem si připadala trapně, že jí s tím "otravuju". Jelikož ale problémy přetrvávaly, tak až další rok v červnu!!! jsem ji v podstatě donutila k vyšetření a zaslání vzorku do laboratoře. Následně jsem se dozvěděla, že mám velmi závažnou infekci, která může vést i k neplodnosti. A kvůli čemu to bylo? Protože příznaky nebyly dlouhou dobu léčeny. A tuto informaci mi sdělila po telefonu, ani si mě nepozvala na osobní konzultaci. Takže opravdu, pro ty, kdo sháníte gynekologa v Brně, sem ne.
N
N.Š.
S paní doktorkou jsem velmi spokojená. Je milá, vždy mi vše ochotně vysvětlí a ukáže. Přijde mi empatická, nebo tedy alespoň mně naprosto vyhovuje její přístup. Léčba od ní vždy zabrala a oceňuji, že se snaží problémy řešit v první řadě neinvazivně, pokud je to možné. Lepší gynekoložku jsem si nemohla přát, děkuji :)
• Ordinace • Jiný •
K.P.
Na první pohled je paní doktorka milá a vstřícná. Po zkušenostech s ní, ale mohu rict ze pro me byla velmi nevyhovující. V těhotenství mě neustále posílala lehnout si do nemocnice, ikdyz to vůbec nebylo potřeba. Také paní doktorka velmi ráda rozdává letáčky na drahé produkty.
Lucie
Paní doktorka i sestřička byly velmi milé. Vyšetření proběhlo v pohodě bez nějakých bolístek. Povídání s paní doktorkou bylo příjemné, bylo však vidět že má na spěch. To je jediné, co bych ji vyčetla. Doporučila bych zvětšit interval mezi pacienty. Jinak z návštěvy mám velmi dobrý pocit. Doporučuji :) :) :)
• Ordinace • gynekologické vyšetření •
Simča
Toto je moje 3 gynekoložka, protože u těch 2 předchozích byl vždy nějaký problém se sestrou, doktorkou nebo jsem nechodila. Paní doktorkorku jsem našla, jelikož chodím na polikliniku Zahradníkova a na doporučení jedné paní z Fb.
K paní doktorce chodím 3 rokem a jsem s ní moc spokojená!!! Je sympatická. Pracuje i v porodnici. Vždy mě vyšetří, tak že to ani nebolí a zeptá se mě, co a jak.
Má i moc hodné sestřičky a moderně vybavenou ordinaci. Objednat se je možné i přes internet, na konkrétní čas.• Ordinace • •
Květa
Paní gynekoložka mi vůbec nesedla. Zákroky byly bolestivé a ani mi s ničím neporadila. Jen rozdává letáčky a píše drahé léky. Nedoporučuji.
• Ordinace • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní