MUDr. Zuzana Procházková

Pediatr · Více o specializacích

Teplice 1 adresa

Zuzana Procházková
Ord.prakt. lékaře pro děti a dorost

Duchcovská 53, Teplice 41501

• Velmi si vážím přístupu i odborných znalostí paní doktorky i paní sestřičky. Jsem velmi ráda, že vždy dokážou navázat výborný vztah s dětmi a dovedou i podržet maminku :) Velmi vám děkuji, paní doktorko a paní sestřičko.

• skvělá paní doktorka i sestra,všem určitě doporučuji:-)

• Velice mila doktorka,a sestricka take,,velmi jsme sni spokojeni...mam dvojcatka,a vzdy ochotne poradi,pomuze,i me povzbudi:))

• PANÍ DOKTORKU VŘELE DOPORUČUJI,NEVIDĚLA JSEM PŘÍVĚTIVĚJŠÍHO PEDIATRA JAK K DĚTEM TAK K RODIČŮM,VÝBORNÁ SESTŘIČKA.JE RADOST TAM CHODIT.NEDOKÁŽU POCHOPIT JAK SI PANI DOKTORKA ALE I SESTŘIČKA PŘI TOM NÁVALU DĚCEK CO MAJÍ MŮŽOU PAMATOVAT JMÉNA DĚCEK,DOCHÁZÍME VĚTŠINOU JEN NA OČKOVÁNÍ NEBO KDYŽ UŽ JE NÁM OPRAVDU ŠPATNĚ A SESTŘIČKA SI VŽDYCKY VYBAVÍ JMÉNO MALÉHO JAKO BY JSME TAM BYLY OBDEN.VÝBORNÁ SPOLUPRÁCE JAK S DĚTMI TAK S RODIČI,NEUVĚŘITELNÁ OCHOTA JEDINĚ DOPORUČUJI

• Moc hodná a skvělá paní doktorka i sestřička.Se synem jsme k ní chodili po celu dobu dětského věku ,ted se s ní bohužel budeme muset jít rozloučit..Přejeme paní doktorce i sestřičce stále vzorné malé pacienty...

• K paní doktorce jsem přestoupila,když byli synovi asi 2 roky.
    Okamžitě si všimla podkožního tuku nad jeho okem ,o kterém předchozí lékařka řekla ,že "vypadá neškodně".Výkon trval skoro 2 hodiny,jelikož lipom byl prorostlý do kosti.Tímto jí i sestřičce děkuji za dlouholetou péči ,profesionální přístup ,ochotu a zdraví svých dětí.I.V.

• Ondřej Janda

• K paní doktorce Procházkové jsem přešla od jiné pediatričky před 5 lety, z důvodu nespokojenosti s tou předchozí. Díky tomuto kroku jsem své děti dostala do péče skvělé lékařky, na slovo vzaté odbornice, která je nejen vysoce kvalifikovaná a zkušená, ale také laskavá, vstřícná a plná porozumění nejen k dětem, které ji naprosto důvěřují a na návštěvu v ordinaci se vyloženě těší, ale i k rodičům těchto dětí, kteří vědí, že jejich děti jsou v těch nejlepších rukách. Na adresu paní sestřičky nutno říci, že je stejně milá, ochotná, příjemná a empatická jako paní doktorka a spolu tvoří tým snů. Nepřeháním. Jsem maximálně spokojená a prohlašuji, že paní doktorka Procházková je nejlepší pediatr jakého znám.

• Paní doktorka je zlatý člověk a díky bohu za ní, to samé platí o sestřičce. K dětem mají opravdu skvělý a profesionální přístup.Rodičům vše vysvětlí a poradí,jak osobně, tak telefonicky. Vždy nás vítá s úsměvem. Přála bych si, aby takových lidí bylo více.

• tady se nedá napsat nic špatného, chodila jsem k paní doktorce jako dítě, a nyní po špatné zkušenosti s lékařkou v Duchcově, docházím k ní nyní s dcerou. Je to jistota, přijdete zjistíte co dítě vlastně trápí, dostanete vysvětlení ¨... a i dcera se k paní doktorce těší, nebojí se a to je jen díky přístupu paní doktorky a sestřičky