Zdeňka Skeřilová
Odborný lékař ORL a foniatrie

28. října 38, Ostrava 70200

• Paní doktorka byla vstřícná při objednání dcery, ale naprosto necitlivá k lidem. Byla jsem velmi zklamaná.

• Odborný lékař ORL a foniatrie laryngologické vyšetření  •

• Možná vstřícná, ale odborně slabší. Dva roky mi léčila zánět v uchu, proplachovala, zasílala výtěry. Změnil
    jsem lékaře a ten můj dlouze léčený problém vyléčil během jednoho dne.Za ty dva roky trápení na ni nikdy
    nezapomenu.

• Vzhledem k tomu,že si názor na lidi dělám nejraději sám,rozhodl jsem se pro ošetření v amb.MUDr.Skeřilové,
    byť jsem si četl některé recenze na tomto portálu.
    A zde je mé hodnocení- velice vstřícný personál,tedy paní doktorka i obě sestřičky.Udělaly pro mne maximum a co hlavně pomohly mi od problémů.Jsem rozhodnut, zde přivést celou svou rodinu.
    A co hlavně - smekám před tím, jak to zvládají s úsměvem a přitom za dveřmi je čekárna plná k prasknutí,což asi svědčí o tom, jaké péče se zde lidem dostává.

• Úžasná paní doktorka, která umí léčit a rozumí lidem a dokáže je pochopit. Velmi milá a citlivá, má skvělý vztah k dětem a za to jí moc děkuji. Určitě doporučuji si tuto paní doktorku vybrat za ošetřujícího lékaře, budete spokojeni.

• K paní doktorce Skeřilové chodíme se synem, který nosí naslouchadla, téměř 8 let. Paní doktorka je velmi profesionální, vždy poradí, je vstřícná, příjemná. Nemůžeme si stěžovat ani na přístup personálu, mladá, hezká blond sestřička je také vždy příjemná a ochotná. Pacientů je vždy velmi hodně,ale oceňuji, když jsme objednaní, že čekání na vyšetření je minimální.Jsme z Frýdku- Místku a přístup tamější foniatričky Mudr.Kolečkářové je velmi arogantní a nepříjemný.Proto si práce a přístupu všech v Ostravě vážím.
    Mgr.Rzymanová

• Než jsem se vydal na ošetření k pí.doktorce, přečetl jsem si recenze na tomto portálu a byl zvědav jak pořídím já.
    A zde je můj názor-velmi profesioní přístup lékařky,vstřícná a příjemná. To, že někomu může připadat přísně mi osobně nevadí,neboť já šel pro pomoc k lékaři a né se pobavit.Obě sestřičky milé s lidským přístupem.
    Závěrem tuto ambulanci mohu jen doporučit.

• S přístupem i léčbou paní doktorky jsem velmi spokojen. Škoda jen, že se u ní někdy dlouho čeká.

• Vynikající odborník se spoustou zkušeností, rozhodně doporučuji!

• Paní doktorku znám ještě z Fifejdské nemocnice, je výborný foniatr - jeden z nejlepších nejen v OVA. Jedno ale nechápu, nechápeme celá rodina, jak může mít v ordinaci takovou "Metlu" zdravotní sestru. Vždy jsme byli zvyklí na příjemnou starší paní a hodnou mladší sestičku a najednou se tam objevila vysoká blondýna,arogantní,nepřiměřeně nadřazené chování, jedná s Vám, jako s debilem,ale i my pacieti a i rodiče dětí máme občas vzdělání a nejen vysokoškolské a normálně chodíme do práce a jsme na různých prac. pozicích. Divíme se, že paní doktorka neslyší už i vrabce na střeše, jak si o chování jejího personálu cvrlikají. Skácelovi

• Je to nejlepší lékařka, mám s ní nejlepší zkušenosti, kdykoliv jsem měla problém, pečlivě mě prohlídla, a aby se ujistila, že je všechno v pořádku, poslala mě na další vyšetření a pak řešila problém dál. Sestřičky jsou poněkud arogantní,ale vyhoví...Líbí se mi také, že nedá antibiotika jen tak, dá je v nejnutnějších případech...