Pomáhám lidem poznat, kým doopravdy jsou. Mým terapeutickým cílem je předat klientovi nástroje na poznání svého vlastního přístupu k životu i ke světu kolem. Vnímám jako podstatné naučit klienta sám za sebe rozlišovat, co doopravdy v životě chce, jaká je jeho vlastní etika a dát mu bezpečný terapeutický prostor na přijetí sebe sama.
Více O mně

Vědomé Žití

Nad Štolou 18, Praha 7, Praha 170 00

• E

ED

Ordinace je nejspíš součástí bytu kde pan bydlí. V bytě je klima, ale v místnosti pro terapie je dusno. Pan. Působil že má problém s tím, že jedné z nás už chodí na terapie, asi kvůli porovnání. Hned senuol na toho kdo tolik zkušeností neměl, a druhého si skoro nevšímal. Působil stylem že ten co má Zkušenost je důvodem proč to nefunguje a že největší problém je že mluví přímo a ne kolem horké kaše. Za parovou terapii je to 2.5k ale nedostanete fakturu ani po vyzváni. Když jsme ho upozornili na jisté chování z naší strany kvuli diagnóze, ještě s eo radil že on nám žádnou ale stanovovat nebude. Všeobecně jeho vystupování je velmi nepříjemné, a neprofesionální včetně zázemí ve kterém poradenství probíhá.

• Vědomé Žití Jiný  •