Tomáš Sitek
Praktický lékař stomatolog

Nemocniční 18, Ostrava 70200

• Š

I když moje extrakce osmičky byla náročná a komplikovaná a neobešla se ani bez následných komplikací, navíc se odehrávala se mezi svátky (Velikonoční a květnové) a celá léčba trvala nakonec měsíc, vždy byl pan doktor i sestřička milí, profesionální a zasmáli jsme se. Kdybych měla ještě jednu osmičku, určitě bych šla zase k nim i když jsem si slušně vytrpěla. :-)

• jiné místo Jiný  •

• D

Dnes jsem byl trhat stoličku a pan doktor je kapacita. . I po psychické stránce Vás uklidni když máte strach. A sestra je taky úplně špičková. Super....

• jiné místo Jiný  •

• Kvalita ve svem oboru.. Velká škoda pro mne že se chystá

• Vynikajici lekar,vstricny.

• Je skvělý, jen objednací doba je dlouhá.

• Podstoupila jsem u pana doktora několik zákroků a se všemi jsem opravdu maximálně spokojena!

• Velmi příjemné chování, perfektní profesionální práce.

• N

velmi citlivy,jemny,rychly a hlavne kvalitni.

• Nejlepší

• S

Pan doktor, je nejen laskavy clovek, ale i skvely chlap a jako stomatolog je bezkonkurencni. Kdyby takovych lekaru mela CR vice. Pan doktor by mohl delat dekana na lekarske fakulte a studentum by byl velice dobrym prikladem, jak se ma lekar k apcientum chovat, nebo by si mel otevrit skolici centrum pro lekare.