Tomáš Gebauer
Praktický lékař gynekolog

Polívkova 35, Olomouc 779-00

Chodím poctivě na kontroly, cca 5 let jsem pociťovala divný bolesti a tahy v oblasti vaječníků. Po měsíci preventivní kontroly mi zavedl děložní tělísko, ale měla jsem obrovské celodenní bolesti jako při menstruaci. Po pěti dnech jsem k němu přišla, zda jsou ty bolesti normální, řekl mi, že je to divné/neobvyklé, tak se podíval přes ultrazvuk TENTOKRÁT POŘÁDNĚ a zjistil, že mám 7cm cistu. Naštvaná jsem extrémně - hlavně že jsem byla měsíc před tím na preventivní kontrole. Teď v něho nemám důvěru a hledám si jiného

• Praktický lékař gynekolog Jiný  •

• Tohoto dr.absolutně nedoporučuji chodím..tedy chodila jsem k němo 5 let celé těhotenství mě rádobi hlídal.že zapoměl na tripl testy a v 21 tt jsem musela na gentiku jelikož další testy vyšly špatně.Syn se mi narodil ve 34tt,jelikož mi praskla voda a v nemocnice jsem se dozvěděla,že díky zánětu ktery pan dr.nelčil.Dnes mám 4 teho syna kterému funguje ledvina na 36 a musí na operaci tato vada se zasnamenáva již v 16 tt. těhotenství pan dr.nic nepoznal.A do toho mě 2 roky tlačí do těhotnství jelikož jsem stará a cpal mě všelijakýma hormonama a ted když jsem zjistila,že jsem doopravdy těhotná..tak přišel potrat jelikož pan Dr.nasazoval léky na otěhotnění rádoby,ale byli to léky na zastavení laktace,které užívají matky co už nechcou kojit a nesmí se užívat v těhotenství.Takže děkuji Pane doktore za potrat a to se nevracím k těm kecum které vedl v ordininaci o homeopatikach,zdravě stravě a politice o to jak je která pacientka stará a bachratá jelikož se cpe sračkama!

Chtela bych pred timto lekarem varovat. Pred 18 lety jsem u nej parkrat byla...Pak jsem mela nejake vaginalni problemy. Poradne mne ani nevysetril,rekl mi,ze jsem tlusta a ze bych nemela jist ani sladke ani slane..neudelal zadne stery,nic a napsal mi Entizol a ze ho ma brat i manzel. Namitala jsem,ze jsme si verni,ale marne..Ac se mi nechtelo lek brat,tak v beznadeji jsem ho brat zacala-co taky,kdyz ma clovek problemy a chce se jich zbavit. Asi za 4dny jsem skoncila v nemocnici. Divili se tam,jak pan doktor nemohl poznat,ze jsem mela velkou cystu asi 7cm,ktera praskla.Mnohem horsi vsak na tom bylo,ze v nemocnici zjistili,ze "pan doktor" nepoznal,ze jsem tehotna. A to jsme se o tehotenstvi uz delsi dobu pokouseli..Ty leky,ktere mi napsal,byly v tehotenstvi zakazane. Vzhledem k tomu,ze vsichni odbornici rikali,ze se po nich rodi postizene deti-vetsinou slepe- a nenasel se jediny clovek,ktery by znal aspon jeden pripad,kdy by se zdrave dite narodilo,musela jsem jit na interupci. Dodnes jsem se s tim zcela nevyrovnala..Navic jsem se v nemocnici od sestricky tenkrat dozvedela,ze uz nekolikrat "pan doktor" prosvihl takove veci,ze slo uz tenkrat nekolika zenam o zivot (silne krvacely). A to bez prehaneni. Pochopitelne jsem k nemu uz nikdy nesla,ale jeho jmeno jsem nezapomnela...

• Jsem velmi spokojená s jeho službami.

• Dobrý den,
    nevím, zda mohu pana doktora hodnotit, ale z vlastní zkušenosti bych jej nemohla doporučit. Před několika lety jsem měla bolesti v podbřišku a jelikož to bylo v době Vánoc, tak to byl jediný lékař, kterého jsem v té době zastihla. Tehdy mě doprovázel můj přítel. Několikrát mu pan doktor vynadal a mě neustále říkal, že mám zácpu a měla bych užívat šalvěj. Přítel byl z něj tak znechucen, že od té doby mě už nechce doprovázet k žádnému lékaři. Jelikož bolesti neustupovaly asi 3 měsíce, rozhodla jsem se vyměnit gynekologa. Poté, co mi nová paní doktorka řekla, že mám ukázkový zánět, jsem na pana doktora Gebauera zanevřela a už žádného mužského lékaře nechci.Z toho plyne, že nedělá dobrou reklamu pánům gynekologům, neboť tohle není zrovna obor, kam ženy chodí s chutí a radostí a potom tam potkají takového "profesionála", budí to dojem, že muži jsou v tomto oboru necitliví. Nebo alespoň na mě to tak zapůsobilo. Tak takové mám zkušenosti a dojmy z pana doktora já.

• metody pana doktora se mi rovnez nelibi. navic jeho neupraveny zevnejsek nedela dobry dojem. pote, co jsem v rozhovoru s nim, po vysetreni citila z jeho ust alkohol, jsem lekare vice nenavstivila. nyni jsem v rukou solidniho a kompetentniho gynekologa. i kdyz je to pro pacienta tezke, menit osetrujiciho lekare, je to jeste stale rozumnejsi, nez se nechat lecit zdlouhave a castecne i neodborne.

• Ani já nemohu tohoto lékaře doporučit. Odešla jsem od něj před cca 4 lety. Měla jsem tehdy hrozné bolesti v podbřišku - pan doktor nejdříve nasadil homeopatický lék, který nepomohl. Poté usoudil, že se bude jednat o nějakou infekci (bez provedení stěru), nasadil ATB. Na chvíli bolest ustoupila, ale po jejich dobrání se objevila znovu, načež mi předepsal znovu úplně stejná ATB! To už mi nedalo a objednala jsem se na konzultaci k jinému gynekologovi - ten po provedení UTZ zjistil 4cm cystu na vaječníku, dostala jsem injekci, tabletky a za pár dní jsem byla v pořádku.

• Když sem byla těhotná, tak sem byla nespokojená se svým gynekologem. Na radu kamarádky sem šla k tomuhle rádoby doktorovi. Odcházela sem z hlavou jak pátrací balon... Nejenom že sem se o těhotenství nic nedozvěděla, ale poslouchala sem tam nějaký jeho kecy o anarchistech, nevychované mládeži a nakonec to završil tím, že nesmím jíst rajčata a papriky, že to není domácí plodina, že na to tady nesjsme zvyklí a proto mám pořád nějakýý vaginální obtíže.
    Byla u něj i moje babička a ta prohlásila-Než poslouchat ty kecy, to budu raději chodit přes celý město jinam...

• U pana doktora jsem byla celkem 2 roky. Hlídal mě i po celou dobu těhotenství. Mohu říci, že mi poradil, hlavně co se týká zdravé výživy.
    Podle mě je doktor rozpoluplná osobnost.
    Byly dny, kdy byl skvělej......prohlídka, vyšetření, popovídal si se mnou - víte ono se pak i rádo chodí k takovému lékaři.
    Ale někdy měl opravdu katastrofální náladu - nedozvěděla jsem se o mém těhotenství nic nového - myslím ve smyslu......vaše miminko prospívá dobře, tohle a tohle by vám teď mohlo pomoci. seděla jsem u něj i 40 minut jako přikovaná a poslouchala kecy o politice, o různých sjezdech lékařů o jiných pacientkách jak jsou trapné a bezohledné..atd atd.
    Říkala jsem si, že měnit lékaře nebudu a počkám co bude až porodím...
    Naklusala jsem po šestinedělce.ani se pořádně nezeptal co se mi narodilo, zeptal se jestli mě něco bolí a to bylo celé vyšetření.
    Děkuju, ale naschledanou.....

• Chodím k panu doktorovi několik let a ze začátku jsem ani netušila, že se zabývá homeopatií a racionální stravou...Zmínil se o tom až jsem chodila do těhotenské poradny a rozhodně mi nic nevnucoval. Vážím si jeho odbornosti, zkušeností, ochotě naslouchat a upřímnosti, to u 99% doktorů nenajdete.