Sylva Brtníková
REVMA - OSTEO s.r.o.

Vratimovská 689/117, Ostrava 719 00

• T

Super paní doktorka. Velice příjemná i sestřička . Jsem rád, že jsem takového doktora potkal. Děkuji

• T

Velice příjemná a vstřícná jak lékařka, tak sestřička. Vřele doporučuji. Myslím, že je skutečně na správném místě a zejména vyšetření velice podrobné a efektní.

• D

Vstřícnost paní doktorky a její lidský přístup jenom podtrhují její odborné znalosti. Přišla jsem k ní po předchozí velice špatné zkušenosti a byla jsem mile překvapená, že to jde i jinak. Zároveň s vždy dobře naladěnou sestřičkou tvoří perfektní tým.

• REVMA - OSTEO s.r.o. Jiný  •

Velice vstřicny přistup,pani doktorka je mila a profik ve sve profesi toto plati i pro sestřičku mužu jen doporucit.

• REVMA - OSTEO s.r.o. Jiný  •

• Měla jsem velké štěstí,že jsem se dostala k paní doktorce,odborník,empatie,kéž bychom se tak dobře cítili u všech lékařů.Moc děkuji.Marcela Zymrusová

• Léčím se u paní doktorky asi 15 let.Její lidský a profesionální přístup je úžasný.Vždy si dobře popovídáme nejen o mé nemoci, ale o mých starostech i radostech. Má skvělý smysl pro můj černý humor a vždy se spolu zasmějeme. Také sestřička je na vysoké profesionální a lidské úrovni, umí perfektně odebírat krev
    i když najít u mne žílu je dost problematické. Děkuji oběma za vynikající péči !!!
    Ivona Rusková

• Hledala jsem nějakého revmatologa, tak jsem se dívala na internet, a díky vašim hezkým recenzím jsem se objednala právě k této paní doktorce.
    Byla jsem u této paní doktorky jen dvakrát, ale musím říci, že jsem lepší doktorku ještě nepotkala. Všechno srozumitelně, podrobně a jasně vysvětlí, projevuje empatii a je moc laskavá. Sestřička je taky báječná, usměvavá, a hezky si s vámi popovídá. Objednací doba je rychlá, a v čekárně se dlouho nečeká. Jsem moc ráda, že jsem se přesvědčila o tom, že můžu spoléhat na názory druhých. Děkuji paní doktorce za lidský přístup a taky paní sestřičce.

• Paní doktorka je člověk na správném místě, léčí a radí Vám komplexně a měla jsem neuvěřitelné štěstí, že jsem se do jejích rukou dostala!

• Jsem velice ráda, že jsem v péči paní doktorky Brtníkové. Přijala mě jako novou pacientku v krátké době oproti
    ostatním ordinacím. Přístup je naprosto profesionální, ale také velmi příjemný a vstřícný. Všechno mi podrobně a
    srozumitelně vysvětlila a bez nějakých delších odkladů poslala na potřebná vyšetření. Sestřička je také velmi
    příjemná. Málokdy se mi stává, že si v ordinaci nepřipadám, jako kdybych obtěžovala. Ještě jednou děkuji jak
    paní doktorce, tak paní sestřičce.

• Paní doktorka mě dostala z toho nejhoršího. Její přístup k pacientům je naprosto úžasný. Vždy Vás vyslechne, provede podrobnou prohlídku a ptá se a ptá se. Dokonce mě velmi překvapilo, když mi řekla, že bolesti jsou opravdu u revmatismu ukrutné. Málo který doktor vám to řekne, dokonce u jiného jsem si vyslechla, že mám zajít k psychologovi, že ty bolesti si jen vymýšlím. Proto jsem taky přešla bez problému k paní Doktorce. Velmi mě překvapilo, když jsem se jí ptala, zda nebudou problémy, že přecházím k ní, tak mi odpověděla: však co se může stát? Přinejhorším mi to pojišťovna nezaplatí a to jsou malé starosti. Tím se vůbec nezabývejte. Který jiný doktor Vám to řekne?? Doktorka je pohotová, okamžitě mění léčbu, pokud některé léky nezabírají. Vždy mě přivítá s úsměvem a sestřička je taky velmi milá. Děkuji Vám pani Doktorko, že už nemám tak ukrutné bolesti a můj stav je čím dál lepší.