Rudzká Ywetta
Praktický lékař pro dospělé

U Lávky 3/411, Český Těšín 73701

• S

Úžasná doktorka, mám ji moc ráda. Vždy mám radost, když jsem nemocná a jdu za ní :)

• jsem velmi spokojena, je to lékařka na svém místě

• Úžasná paní doktorka, ochotná a milá :-). Jako odborník také supr. Ale souhlasím a předcházejícím názorem, že pacienti si z ní dělají vrbu (já možná trochu taky), ona je ochotná vždy vyslechnout a tím se prodlužuje čekací doba. Ale podle mně by to tak mělo být, aby si člověk u lékaře mohl i postěžovat, jenomže ona na to žel nemá čas a já se obávám, že to dělá na úkor svého zdraví. LS

Paní doktorka Rudzká je jedna z 1000 co ví,jak se chovat ke svým pacientům a vždy jim pomůže!!Byla pro tuto profesi stvořená.Hold čekačky u hodných a dobrých doktorů jsou vždy.

• Yewt je prostě supr doktorka, která opravdu léčí. Mám jen pocit, že velké množství pacientů si z ní dělá vrbu. Jsem s ní nadmíru spokojená, vřele doporučuji. Věrka

• Velmi dobrá.

• Jsem velmi spokojena.

• Perfektní přístup a paní doktorka nemá s ničím problém jako někteří "odborníci". Faktem je věčně plná čekárna, ale s tím asi nejde nic nadělat. B.K.

• Až na čekací doby.

• Doporučuji