Poliklinika Hrabůvka s.r.o.

Dr. Martínka 7/1491, Ostrava-Jih, Ostrava 70030

• Dobrý den,k paní MUDr.Šeptákové jsem začal chodit od jara letošního roku k vůli zýšenému cukru.Vstupní prohlídka proběhla dne 21.4.2016.Tak důkladnou vstupní prohlidku jsem ještě ve svých 72 letech nezažil.Lékařská zpráva je napsána na celou jednu stránku formátu A 4.Celková prohlídka trvala víc jak půl hodiny.Proto se opravdu nedivím,že čekací doba u této lékařky je delší než u ostatních lékařů.Tak výbornou lékařku s opravdu profesionálním přistupem k pacientům se tak měkde nevidí.
    To se dá říci o sestřiče,která svou práci zvládá perfektně.Za což oběma patří dík.

• Dobrý den,
    k paní MUDr. Šeptákové chodím pravidelně na kontroly co 3.měsíce a to již 4 roky,jako důchodce. Někdy čekajicí pacienti nadávají,že vyšetření u některých pacientů je zdlouhavé a čekací doba se protahuje.Když jsem nemocen,tak nikam nespěchám ! Je nutno si uvědomit,že každý pacient je vyšetřován dle potřeby jeho nemoci a nelze nic uspěchat. Někdy jsou pacienti netrpěliví,ale když příjdou na řadu,tak jich již netrápí,že v čekárně čekají další na vyšetření. Sestřička nevím sama co dělat dříve,brát telefón a vysvětlovat pacientovi co a jak,pak do toho příjde pacient na vyšetření EKG a opět se čas čekání bohužel prodlouží. Všichni,kteří chválí paní MUDr.Šeptákovou za její odbornost a lidský přístup mají pravdu ! Sestřičce rovněž patří dík a přeji ji pevné nervy do další práce,jakož i paní doktorce.

• Paní doktorka je vynikající člověk i lékař, taktéž její zdr. sestřička. Kéž by všichni lékaři a zdr. personál, byli na stejné úrovni.

• Paní doktorka ,je skvělá po odborné stránce i jako člověk! Trpělivě vyslechne ,udělá závěry ,zadá vyšetření! Přitom nezapomíná na lidskou stránku nemocných!!! Prostě výborná lékřka s opravdu příkladným přístupem pacientům!!

• Paní doktorka je profesionální i lidská zároveň, což je pro pacienty to nejdůležitější. Je velmi zodpovědná a svědomitá.

• Není co dodat, profesionál v oblasti medicíny a velice citlivý přístup s příjemným chováním.

• Dobrá

• Vynikající, v ordinaci jsem strávil skoro tři čtvrtě hodiny a měl jen ty nejlepší pocity.
    Provedla všechna možná podrobná vyšetření, komunikace "vázne" jen z toho důvodu, donnívám se, že se soustředí na práci, což je v pořádku - rozhodně "beru" raději tento přístup, než žoviálního lékaře, který nevyšetří nic...
    Je to profesionál první třídy.
    Znám ji pouze jako lékařku diabetologie, ale jinam nepůjdu - není sebemenšího důvodu.
    Doporučuji, a to velmi.

• Z

Velmi příjemná, profesionální.

• S

Paní doktorka Šeptáková je velmi vstřícná, poradí, trpělivě vyslechne vše s čím přicházím do ordinace. Pro mně nejlepší, jiného lékaře nevyhledávám.