Petr  Boháč
Ordinace

U Katovny 2023/1, Litoměřice 412 01

• Jeden z mála lékařů, které člověk může mít v obrovské úctě. Perfektní přístup k pacientům, vstřícné chování a plné pochopení. Děkuji za Vás. K

• Pana doktora si velmi cením pro jeho odborné znalosti i citlivé pochopení pacientů.

• Pan doktor je ochotný a sympatický odborník na svém místě.Moc mu za vše děkuji.

• Velice šikovný,ochotný lékař,který nic nezanedbá.Skvělý člověk!!!

• Pan doktor Boháč je velmi laskavý a zkušený lékař

• Pan doktor je velmi příjemný, dobrý diagnostik. Ordinační hodiny vyhovují i pracujícím lidem.

• Pan doktor je velice příjemný a ochotný člověk, ale především velmi dobrý odborník. Přestoupil jsem k němu od arogantního lékaře a jsem velmi spokojen.

• Skromný, ochotný, praktický,léčí i přístupem k pacientovi.Zkušený internista.

Doporučuji Tůmová J.

• Pan doktor je velmi hodný,vše rád vysvětlí,je sympatický a svě práci rozumí.Jsem moc ráda že jsem k němu přestoupila a mohu každému jen doporučit.Škoda že takových lidských lékařů není víc.

• Pana doktora znám moc dlouho.Má skvělý přístup k pacientovi a vždy pomůže. Je to člověk na svém místě a mohu ho opravdu doporučit.