Smlouva s VOZP (201), ČPZP (205), OZP (207), ZPŠ (209), ZPMV (211), RBP (213)

Ordinační hodiny:

• Keramické korunky

Pavla Korandová
Ordinace

Americká 90/11, Plzeň 301 00

Moje nejlepší zubařka na planetě :D a sestřička táké.

• Ordinace Jiný  •

• Nejlepší zubařka na světě! Alespoň pro mě, velmi ochotná, když je problém, vždycky mě sestřička někam "vmáčkne", obě velmi příjemné a hlavně lidské. Po zkušenostech s ostatními zubaři je paní doktorka naprosto top, pečlivá práce, citlivý přístup. Dříve jsem měla strach ze zubařů, ale díky paní doktorce už nemám. Chodím tam opravdu ráda. A to že chce paní doktorka zálohy? Naprosto v pořádku! V dnešní době se absolutně nedivím, lidé by chtěli vše nejlépe zadarmo, ale já si za kvalitně odvedenou práci ráda zaplatím. Mimo to je vždycky legrace. Úžasný člověk a úžasný doktor

• Ordinace ošetření zubního kazu  •

• Paní doktorka je velice příjemná, to samé platí o sestřičkách. Čekací doby jsou krátké. To že paní doktorka nechodí v bílém je veliké plus, také jsem zdravotník a nechodím v bílém a pacienti to vnímají pozitivně. Je velice pečlivá a určitě na vás nechce vydělat jak tu někdo psal. Jsem velice spokojená.

• Ordinace Citlivost zubu  •

• Vynikající stomatologický tým. Paní zubařka je velmi šikovná, vstřícná a pečlivá a to nejen k dospělým pacientům. Věnuje se s výjimečnou pečlivostí i dětskému chrupu, definitivně ošetřuje dětské kazy a trpělivě dodává mezerníky, s čímž jsem se dosud ještě nesetkala, naprostá rarita v dnešní uspěchané době. Díky neformálnímu přístupu i barevnému zdravotnickému oblečení k ní obě mé děti chodí dokonce moc rády a naprosto beze strachu, a to i při plánovaném trhání či vrtání zoubků. Velmi oceňuji také dostupnost ambulance a díky profesionalitě paní zubařky hlavně nulovou čekací dobu, vždy jdeme na řadu přesně na čas!! Sestřička je moc milá a šikovná. Jednoznačně nejlepší stomatologická ambulance, s čistým svědomím mohu všem doporučit.

• Ordinace  •

• S paní doktorkou jsem naprosto spokojená. Je velice šikovná, pečlivá,profesionální a zároveň velmi ohleduplná. Vstřícné a milé chování sestřičky je jen třešničkou na dortu. Všem vřele doporučuji.

• Ordinace  •

• K Paní doktorce jsme se objednala, jelikož jsme potřebovala zubaře v Plzni. Přístup byl zajímavý, dost mě překvapilo, ze nechodí v bílém. Nebylo poznat, kdo je sestřička a kdo doktorka. neustále s evybavuje se sestřičkou, každou návštěvu požaduje nějaké finance a co mě dostalo asi nejvíc, chce zálohy na další návštěvu, i když neví co stihne a chce vědět, jak dlouho u ní vydržím. Co já můžu vědět, jak dlouho bude kontrola trvat??
    Mám v plánu sdělit p. doktorce, že ji nebudu živit a že když budou nutné plomby, že mi bohatě stačí amalgan. Nepracuji na ředitelském postu, abych měla na zubaře miliony.
    Mimo to je milá, komunikativní a vše co by měl zubař znát zná, ale některé věci se mi prostě nezdají..
    Uvidíme..

• Ordinace Potize  •

• vynikající paní zubařka vždy jsem měl ze zubařů strach ale k paní doktorce Korandové se těším protože jako zubařka je super !

• Jana 14.1.2015

Mohu jen souhlasit.Je to bezvadná paní zubařka.Perfektní vybavení, fantastický přístup k pacientovi je vůči nám poseroutkům trpělivá.

• V

S paní zubařkou mám jen ty nejlepší zkušenosti. Smekám před jejími znalostmi a obětavostí. Je vidět, že ji její práce opravdu baví. Přístup k pacientovi je naprosto skvělý. Je velmi ochotná a příjemná, vyzařuje z ní spoustu pozitivní energie, kterou dokáže nějak přirozeně předat svým vystrašeným pacientům - dětem i dospělákům.
    Zuby vyšetřuje velmi pečlivě, nic nezanedbá. Je to skvělý odborník a diagnostik. Pokud je nutný nějaký zákrok - vždy mi před ním vše podrobně a hlavně srozumitelně vysvětlí a během ošetření mi dál průběžně informuje o tom, co právě dělá. Paní doktorka má navíc úžasně šikovné ruce a ve spojení s preferencí bezbolestného ošetření ode mě velmi rychle odešly léty zakořeněné obavy ze stomatologického ošetření.
    Každému, kdo hledá skutečně profesionální přístup, precizní ošetření a laskavé slovo, paní zubařku Korandovou vřele doporučuji. Po zkušenostech s ní se pro mě i moji dceru stala návštěva stomatologa příjemnou záležitostí.

• Po preventivní prohlídce mi paní doktorkou bylo oznámeno, že mám šest kazů, a že jí to nepřekvapuje, že můj bývalý zubař tyto kazy neviděl, protože jí se to stává často, že je vždy najde jen ona. Toto sdělení mi rezonovalo a nejdříve jsem to nechtěla řešit, ale pak jsem zašla k jinému zubaři na konzultaci zda mám skutečně šest kazů po pravidelných prohlídkách a aniž bych mu dopředu cokoliv říkala, oznámil mi, že jsem bez kazu a že mám zánět dásní.
    Uvědomuji si, že pro paní doktorku by to byla dobrá výdělečná činnost,tedy dva jiný lékaři mi nenašli žádný kaz. Paní doktorka z lidí tahá akorád peníze, když jsem jí na tuto skutečnost upozornila začala mi vyprávět o tom, že to mohou být malé kazy, které nejsou vidět, nenechala jsem se odbýt a bylo mi řečeno, že se to takto učili na škole a na závěr mi sdělila, že ten nový zubař je asi super lékař. Odpověděl jsem, že na rozdíl od ní ano.