Pavel Bláha
Praktický lékař stomatolog

NHO a.s. záv. 3 Hloubkova, Ostrava 70700

• R

Jako lékař dobrý, jen dovolat a objednat se je na dlouho. Ordinační dny a hodiny jsou špatné,když vás začne bolet zub ve středu, tak máte smolíka až do pondělí. Za mne to je špatně.

• Praktický lékař stomatolog Jiný  •

• Skvělý, velice příjemný a milý zubní lékař! Je možná trochu už unavený ze své práce, ale o to víc jej chválím pro jeho snahu vůči pacientům.

• Praktický lékař stomatolog Kontrola zubů  •

• Perfektní lékař, skvělý člověk, sestřička příjemná a vstřicná. V poměrně krátké době mám už konečně zuby v pořádku. V ordinaci, kde jsem chodila dřív to nějak nešlo. Děkuji pane doktore.

• Pan zubař Blaha je úplně úžasný,šla jsem k němu s osmičkou,která mi zasahovala do sedmičky a tlačila do ni,měla jsem strach,protože jsem jí neměla vylezlou,všichni mě posílali na chirurgii odstranit ji.Až pan doktor se nabídl,že mi ji vytáhne sám.Necítila jsem vůbec nic,ani injekci,ani trhání a takový jsem z toho měla strach.Mohu doporučit,už bych jinde nešla.

• Po zkušenosti s MUDr. Křižákovou, která mi nevytrhla 8-mičky (plombovala je) přesto, že jsem neměla místo v ústech, špatně mi doléčila 6 a umrtvila mi ji. Teprve pan doktor se mě v mých 50 letech ujal, vše vysvětlil, bezbolestně vytrhl 8 zubů (tak málo místa jsem v ústech měla) a poslal pro rovnátka!!! Nikdy není pozdě! Zuby se pomalu začínají rovnat a pan doktor bude se mnou mít ještě hooooodně práce!! Přijal do péče také mého manžela, který měl neléčený váček (tady vidíte kolik fušerů zubařů je!!), dnes má zub vyléčený a nasazenou korunku, se kterou je nadmíru spokojen!! Zde opravdu neprohloupíte!!!

• vynikajíci zubní lékař,oprasvdu specialista a velice ochotný.Děkuji.

• Vynikající zubní lékař on i jeho žena,která je taktéž zubní lékařkou,milá sestra,prostě nemá chybu.Byl jsem tam dnes,kdy mi trhal zub a bez problému.

• Výborný zubní lékař Pavel Bláha. Před 20lety mi udělal zuby, které mi drží do dnešní doby a jsem s ním spokojena i v dnešní době se mi stará o mé zoubky a jsem nad míru spokojená i se střička je velmi příjemná a laskavá. Doporučuji taky všem. A děkuji mu za vše :-)

• chtěla bych moc poděkovat celému týmu, ale nejvíce šikovnému panu doktorovi s opravdu lidským, přístupem k pacientovi. Jsem se svou hrůzou ze zubařského křesla, možná noční můrou pana doktora, ale chtěla jsem mu moc poděkovat za perfektně odvedenou práci! konečně mám důvod se smát na celé kolo a nestydět se za svůj úsměv. naopak- můžu hrdě ukazovat své krásné zuby. Děkuji. a všem Pana doktora Bláhu i jeho sestřičku vřele doporučuji

Marcela

• Vynikající odborník s příjemným vystupováním. Škoda, že takových profesionálních dentistů není více.....