Ondřej Kavan

Ondřej Kavan
Ordinace

Hasičská 46 / 547 , Ostrava - Hrabůvka, Ostrava

• V

Ano, někdy máji náladu na houby, ale vždy nám pomohli a že mění termíny? U kterého MUDr. se to nestane? Hold když mají nějaký akutní případ tak bohužel musí někdo z kola ven, jinak by tam byli do večera. Zkuste si jeho výtky vzít k srdci a ne osobně. Za mě je to pečlivý doktor, který vyžaduje pečlivost i od nás a to je v pořádku. Hezky den

Dobrý den ,
    vím je zde plno negativních recenzí ale bohužel nemohu souhlasit.
    1.) pan Doktor vysvětluje co a jak bude /musí udělat a hlavně to vysvětluje srozumitelně bez obalu na přímo ne Latinsky jako ostatní doktoři.
    2.) Několik krát jsem zažil že jsem byl na křesle a šel na chodbu říci pacientovi že se trochu opozdí jestli počká nebo sestra mu dá jiný termín že to potřebuje dodělat ( slušnost která se nevidí u zubařů) půl hodiny/hodinu tam sem některým je to jedno .
    3:) Ceny ano řekne přímo kolik to bude stát a dá pacientovi na výběr .

• Ordinace Jiný  •

Kdyby šlo dat méně než jednu hvězdičku, tak nedám žádnou. Nás zubní lékař bohužel ukončil praxi a tak jsme k našemu neštěstí narazili na MUDr. Kavana. V životě se se mnou nebavil nikdo tak arogantně jako on. Jen absolvování vstupní prohlídky byl otřesný zážitek. Tolik neochoty, arogance a absolutně odbyté prohlídky jsem ještě nezažila. Divím se, že k němu vůbec někdo chodí. Po celou dobu se choval jako by byl bůh a já s dětmi odpad. Možná by mu prospělo si znovu osvěžit slib, který jako lékař skládal a projevy svého ega si nechat na jiné místo než do ordinace.

• A

Lékař i sestra nepříjemní, při ošetření se mezi sebou vybavují, jako by tam pacient nebyl,nemožnost se dovolat, mění termíny, jak se jim to hodí, neskutečná arogance v jednání.

• jiné místo Jiný  •

Byl jsem na vstupní prohlídce s dcerou před několika lety (6) a přístup měl tento p. doktor otřesný. Nejen ponižování, ale i skoro nadávky o tom, kdo je on a kdo jste vy. Dcera již dále měla obrovský problém jít k zubaři, i přes to, že další návštěvy již byli značně jiné a kvalitní. Ale i napříč tomu všemu jsme pana doktora později vyměnili.

• D

S Panem doktorem,jsem velmi spokojená, jeho přístup, zodpovědnost,práce, vždy vše vysvětlí dopodrobna, a snaží se pomoci.

• Jiný  •

Nejlepší zubař. Vždy jsem měla trauma z návštěvy zubaře ,ale od té doby co navštěvuji MUDr. Kavana jsem nadmíru spokojená. Vše krásně vysvětlí a vždy poradí. Ráda se vracím i celá moje rodina. Doporučuji.

• N

Jsem pacientkou pana doktora již přes 10 let. Svou "aroganci" uplatňuje na pacienty, kteří nespolupracují a nejeví zájem. Že neumí pracovat s dětmi - nesouhlasím. Syn také přešel k jinému zubaři, ale jen proto že je velmi náročné přimět jej nechat se ošetřit. Ne každý zubař má na to trpělivost. Obdivuji a vážím si práce pana Kavana a jeho sestry také. Vždy milí, vyjdou vstříc, domluví se na všem. U vyšetření i zákroku navíc vždy pobaví a přivedou na jiné myšlenky. Vše je o přístupu, komunikaci a vzájemné slušnosti. Za mě děkuji, že mám skvělého zubaře.

• jiné místo Jiný  •

• S panem doktorem jsem nad miru spokojena, profesionalni pristup a co se tyce zubni hygieny, beru to jako absolutni samozrejmost. Jednou rocne by ji mel absolvovat kazdy !

• Ordinace Prevence  •

• S panem doktorem jsem spokojená - chová se příjemně, pracuje kvalitně a bezbolestně, je empatický, profesionální, ještě jsem nezažila,že by měl špatnou náladu nebo nevyslechl pacienta. Za mě 1 s hvězdičkou:)

• Ordinace  •