Mgr.
Osteopatie
1 300 Kč -
Vstupní vyšetření - děti
Mánesova 1723/55, Plzeň 3, Plzeň 301 00
Způsoby platby (soukromé návštěvy)
- Hotovost
- Bankovní převod
Telefonní číslo
Nejčastěji zmiňované pacienty
- Podrobné vysvětlení
- Snaha pomoci
- Ordinace
Kateřina Povolná
Ochota pomocí a vysvětlit, příjemné vystupování a přístup k problému pacienta
• Fyzioterapie MK • DOSPĚLÍ - Podologie/podiatrie •
Marjana
Nadstandardní přístup - velmi milý a laskavý přístup k dětem, velice doporučuji a děkuji.
Dita a Bára
Slečna Spilková je velmi sympatická. Je vidět, že své práci rozumí, dělá jí s láskou a se snahou pomoc.
E
Eva
Jsme za pani fyzioterapeutku moc vdecni. Po dlouhe dobe nekdo, kdo pomuze, vysvetli, zajima se. Dekujeme!
LP
Ochota, vysvětlení, empatie, práce s dítětem, proste spokojenost :-)
T
Tereza K.
Paní fyzioterapeutka je skvělá, velmi příjemná, všechno vysvětlí, klidně i několikrát ukáže a hlavně doporučí postup, který nese výsledky.
• Fyzioterapie MK • Kontrola děti •
Jana
S naší první navštěvou u paní fyzioterapeutky jsem moc spokojená, vše nám bylo dopodrobna vysvětleno a předvedeno. Ordinace je krásná naší dceři se tam moc líbilo a s paní si hned sedla. Děkujeme a těšíme se na další návštěvu.
• Fyzioterapie MK • •
Z
Zuzana
Doporučuji. Citlivý přístup, trpělivost i s hodně tvrdohlavými stydlivými dětmi :-).
A barefoot friendly, to je pro nás taky důležité.• Fyzioterapie MK • Kontrola děti •
Martina Hofmanová
Skvělý přístup,vše vysvětlí, ukáže. Spokojenost velká.
• Fyzioterapie MK • DOSPĚLÍ - Podologie/podiatrie •
Z
Zuzana
Vybrala jsem si dobře Míša je velmi milá a empatická fyzioterapeutka, s kterou jinde nespolupracující dcerka 3r velmi ochotně a s radostí fungovala příjemné kids-friendly prostředí, srozumitelná konzultace i ukázka řešení problému. Velmi ráda doporučuji a těším se na další návštěvu
• Fyzioterapie MK • •
Odpovědi
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, mám 15 letého syna, dělá atletiku a již půl roku má bolesti vnější strany v koleni při běhu, byli jsme na vyšetření v Motole, ale tam nám bylo řečeno, že jde jen o protahování. Začali jsme chodit na rehabilitace, ale nic se nezlepšilo. Syn poctivě cvičí a protahuje ,ale bohužel nevidíme…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, pokud se jedná o problémy spojené s během a koleno je jinak v pořádku, může se jednat o potíže spojené se zatížením chodila (špatné postavení, odval chodidla při běhu apod.). Doporučuji…
Dobrý den, mám takový problém a zajímala by mě příčina. Po náročném dni v práci (8 hodin stojím u pásu) si konečně sednu nebo lehnu a jak se pak zvednu, nemohu chodit. Bolí mě bedra a kyčel a nemohu vůbec šlápnout na nohu u které mě ty záda bolí, plazím se po zemi abych někam došla. Když šlápnu…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, z toho co popisujete se může jednat o zánět plantární fascie nohy, potíže s bederní páteří a kyčelních kloubem mohou být jen důsledkem stavu nohy. Doporučuji navštívit fyzioterapeuta…
- Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
- Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni