přijímá nové pacienty

Fyzioterapeut · Více o specializacích

Plzeň 1 adresa

Odhadovaná doba odpovědi:

V ordinaci mi projde pod rukami celá řada klientů s různými diagnózami, primárně se však zaměřuji na diagnostiku a terapii nohy, včetně individuální úpravy ortopedických stélek a funkční poruchy pohybového aparátu dětí a dospělých.

• Fyzioterapie

• Vstupní vyšetření - děti

Fyzioterapie MK
Fyzioterapie MK

Mánesova 1723/55, Plzeň 3, Plzeň 301 00

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Hotovost
  • Bankovní převod

Telefonní číslo

603 22...

Nejčastěji zmiňované pacienty

• Podrobné vysvětlení
  • Snaha pomoci
  • Ordinace

Ochota pomocí a vysvětlit, příjemné vystupování a přístup k problému pacienta

• Fyzioterapie MK DOSPĚLÍ - Podologie/podiatrie  •

Nadstandardní přístup - velmi milý a laskavý přístup k dětem, velice doporučuji a děkuji.

• D

Slečna Spilková je velmi sympatická. Je vidět, že své práci rozumí, dělá jí s láskou a se snahou pomoc.

• E

Jsme za pani fyzioterapeutku moc vdecni. Po dlouhe dobe nekdo, kdo pomuze, vysvetli, zajima se. Dekujeme!

• Fyzioterapie MK DĚTI - Podologie/podiatrie  •

Ochota, vysvětlení, empatie, práce s dítětem, proste spokojenost :-)

• T

Paní fyzioterapeutka je skvělá, velmi příjemná, všechno vysvětlí, klidně i několikrát ukáže a hlavně doporučí postup, který nese výsledky.

• Fyzioterapie MK Kontrola děti  •

S naší první navštěvou u paní fyzioterapeutky jsem moc spokojená, vše nám bylo dopodrobna vysvětleno a předvedeno. Ordinace je krásná naší dceři se tam moc líbilo a s paní si hned sedla. Děkujeme a těšíme se na další návštěvu.

• Fyzioterapie MK  •

• Z

Doporučuji. Citlivý přístup, trpělivost i s hodně tvrdohlavými stydlivými dětmi :-).
    A barefoot friendly, to je pro nás taky důležité.

• Fyzioterapie MK Kontrola děti  •

Skvělý přístup,vše vysvětlí, ukáže. Spokojenost velká.

• Fyzioterapie MK DOSPĚLÍ - Podologie/podiatrie  •

• Z

Vybrala jsem si dobře Míša je velmi milá a empatická fyzioterapeutka, s kterou jinde nespolupracující dcerka 3r velmi ochotně a s radostí fungovala příjemné kids-friendly prostředí, srozumitelná konzultace i ukázka řešení problému. Velmi ráda doporučuji a těším se na další návštěvu

• Fyzioterapie MK  •

Odpovědi

2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, mám 15 letého syna, dělá atletiku a již půl roku má bolesti vnější strany v koleni při běhu, byli jsme na vyšetření v Motole, ale tam nám bylo řečeno, že jde jen o protahování. Začali jsme chodit na rehabilitace, ale nic se nezlepšilo. Syn poctivě cvičí a protahuje ,ale bohužel nevidíme…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Mgr. Michaela Spilková

Dobrý den, pokud se jedná o problémy spojené s během a koleno je jinak v pořádku, může se jednat o potíže spojené se zatížením chodila (špatné postavení, odval chodidla při běhu apod.). Doporučuji…

Dobrý den, mám takový problém a zajímala by mě příčina. Po náročném dni v práci (8 hodin stojím u pásu) si konečně sednu nebo lehnu a jak se pak zvednu, nemohu chodit. Bolí mě bedra a kyčel a nemohu vůbec šlápnout na nohu u které mě ty záda bolí, plazím se po zemi abych někam došla. Když šlápnu…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Mgr. Michaela Spilková

Dobrý den, z toho co popisujete se může jednat o zánět plantární fascie nohy, potíže s bederní páteří a kyčelních kloubem mohou být jen důsledkem stavu nohy. Doporučuji navštívit fyzioterapeuta…