Opatovská 1763/11, Praha 149 00
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili MUDr. Martina Černá? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názorOdpovědi
7 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, od září minulého roku mám opakovaně anginy a stále predepisovana antibiotika. Na orl mi nebyl zjisten chronický zánět mandlí.neustale mam z vyteru streptokoka. Jak se ho prosim zbavit? Proč se mi stále streptokok vrací? Děkuji za radu.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Doporučuji nasadit probiotika -min na š-žměsíců a Imunoglukán či hlívu ústřičnou . Zvážit odstranění mandlí . Vyšetřit členy domácnosti (výtěry na ORL). Imunol. vyšetření
Pří chřipkové epidemii se doporučuje vystříhat se větším kolektivům/lázně ,kino a p./Právě jsem ukončil onemocnění chřipkou virus A.Mohu již navštěvovat vše bez omezení,získal jsem imunitu,nebo se chránit dál?
Děkuji.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
po každém infekčním onemocnění by měla následovat doba rekonvalescence. To znamená režimová opatření= více odpočinku, spánku vitamínů a fyzickou aktivitu zvyšovat postupně. Rovněž se vyhýbat větším…