MUDr. Libor Milotinský

Libor Milotinský
Sam. ordinace PL - stomatologa

Klášterní 153, Slatiňany 53821

Lia

Bez umrtvení se mi pan doktor vrtal v zubu a dásnich, i když jsem předem upozorňovala, že mě zub bolí a bolesti jsem nemohla v noci spát.. V životě bych k takovému doktorovi už nesla!!! Neprofesionální přístup jen abych rychle vypadla z ordinace

• jiné místo Jiný  •

• Váš účet byl odstraněn

Mam zvyseny prah bolestivosti a vsichni lekari me osetrovali pouze s umrtvenim, abych neomdlela. Pan Dr. Milotinsky je jedinym dentistou , ktery mi opravil zuby bez umrtveni a bez komplikaci..Taky ma moderni pristroj na mereni zubu, ktery vam ukaze, zda jsou vase blomby vhodne pro vase telo ci ne...Urcil diagnozu , kterou vzdy naprosto presne potvrdil rentgen ci jina vysetreni...Pan doktor je super a velice sikovny..Prijemna moderni ordinace i ochotna mila sestricka ..Vychazeji vstric a maji velmi lidsky pristup...Velmi si toho cenim...

• Sam. ordinace PL - stomatologa  •

• Váš účet byl odstraněn

Spatny pristup k pacientum,neprofesionalni jednani..nerozlisuje jestli je to dite,nebo dospeli pacient..8 letemu diteti rozvrtal zub i dasen,kdyz mu to neslo jeste pritlacil a poslal ji domu..dite tak melo dalsi problemy celych 14 dni a museli sme vyhledat pomoc u jineho lekare,nedoporucuji tohoto zubare

• Váš účet byl odstraněn

Pana zubaře Milotinského mám ráda jelikož když kněmu jdu tak vým žese nemusím bát měla jsem dlouho jiného a ten byl hrozně náladový ale od doby co chodím k němu tak maximální spokojenost jeto příjemný člověk jednání s člověkem a práce musím ho pochválit jsem ráda že sem našla normálního zubaře ;) L.J.

• Váš účet byl odstraněn

Nikdy jsem nechodil rád k zubaři, nechal jsem si raději prohnít zub , než by šel. Poté jsem však začal chodit k p. doktorovi Milotinskému a musím říct, že se můj náhled na zubaře změnil. Chodím k němu rád a hlavně pravidelně. Vím, že když mám problém pomůže mi rychle a kvalitně. Je vždy dobře naladěný, vtipný, vše ukáže, vysvětlí i když ví, že člověk tomu moc nerozumí. Nikdy se mi nestalo, že by byl nerudný a nepříjemný, jako někteří jiní lékaři. Pro mě je to Pan doktor.

• Váš účet byl odstraněn

Celá rodina jsme vždy spokojena,pan doktor je velmi příjemný,ochotný.Stejně tak sestřička,všem doporučuji.I když se zubařů bojim,tady jsem vždy spokojená a nikam jinam už bych nešla.

Ví co dělá.

• Pacient

nejlepší zubař na světě:-) výborný přístup,přestala jsem se zubaře bát a k nikomu jinému by jste mne nedostali ani heverem
    zuby mi drží na vlásku,ale stejně se je snaží zachránit
    věřím mu,mám ho ráda a všem bych ho doporučila
    veronika h.

• Pacient

nechápu jak někdo muže pana doktora chválit.Chodila jsem tam léta a pravidelně,zuby nespravoval,jen trhal.Umrtvení taky nestálo za nic.Než jsem našla jiného lékaře,zbylo mi v ustech jen 14 zubu.Ted mě čeká už jen protéza.

• Pacient

vynikající zubař pro celou rodinu