Jsem fyzioterapeutka se zájmem o neurologickou problematiku, zároveň se věnuji i běžné fyzioterapii a obtížím pohybového aparátu.
Magisterské i bakalářské studium fyzioterapie jsem absolvovala na 2. lékařské fakultě Univerzity Karlovy, kde jsem studium ukončila v roce 2026. Během studia jsem získávala zkušenosti s pacienty ve Fakultní nemocnici Motol, rehabilitačních ústavech a Centru Paraple. Dva roky jsem v Centru Paraple také pracovala jako fyzioterapeutka. Cennou zkušeností pro mě byla také odborná stáž v Melbourne v Austrálii, kde jsem měla možnost poznat přístupy k fyzioterapii a rehabilitaci v zahraničí.
V současnosti pokračuji v doktorském studiu programu Kineziologie a rehabilitace na 2. LF UK, kde se věnuji výzkumu v oblasti poruch spánku u pacientů s neurologickým onemocněním.
Pohyb je zároveň důležitou součástí mého vlastního života. V dospívání jsem se aktivně věnovala volejbalu, později jsem přešla ke kalistenice, lezení a brazilskému jiu-jitsu, kterým se věnuji dodnes. Díky tomu mám blízko nejen k neurologické rehabilitaci, ale také k problematice pohybu, sportu a návratu k aktivnímu životnímu stylu.
Ke každému pacientovi se snažím přistupovat individuálně a společně hledat cestu, která odpovídá jeho možnostem, potřebám, a především jeho vlastním cílům.
Pacienti, které ošetřuji
Typ návštěv
Fotografie a videa
Fyzioterapie
1 800 Kč -
Způsoby platby (soukromé návštěvy)
- Hotovost
- Kreditní karta
Telefonní číslo
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Mgr. Karolína Kulichová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor- Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze