Sanatorium sv. Anny

Luční 7a/2776, Praha 13000

Pavla

Dnešní kolonoskopie bezbolestná, profesionální tým. Velký dík všem. Doporučuji

Petr Kotyk

K panu doktorovi docházím cca 2,5 roku s několika diagnózami. Pana doktora jsem si nalezl na základě doporučení známého. Přiznávám, že jsem stydlivý a toto vyšetření nevyhledávám, ale pan doktor i sestřičky a asistentky se chovají nadmíru korektně, slušně, ohleduplně a profesionálně. Děkuji, že mé "neduhy" byly díky jejich péči postupně všechny odstraněny.
    Pana doktora včetně jeho týmu si proto dovoluji doporučit jak z pohledu odborného, tak i lidského.

• R

Renata Polomisová

Primář MUDr.Jiří Jungwirth,je velice profesionální a veškeré vyšetření Vám vždy vysvětlí a opravdu do detailu. Docházím k němu cca 5let a veliké díky, jelikož mě dostává z toho nejhoršího.Nemohla jsem si vybrat lepšího primáře, je milý i jeho tým sestriček!!!! Dostala jsem na tohoto skvělého primáře doporučení od mého kamaráda a za to jsem velice vděčná a velice spokojená. Nikdy bych neměnila a jsem a jsem šťastná, že mohu docházet právě k němu do Sanatoria u sv. Anny. Moc Vám děkuji za Vaši péči

M.Navrátil

Od prvního kontaktu vynikající komunikace, samotné vyšetření absolutně bez problémů, sehraný kolektiv s lidským přístupem. Měl jsem z vyšetření obavy, ale jsem mile překvapen, diky.

• T

Tomáš Urban

Děkuji panu doktorovi za jeho lidský přístup výrazně nad rámec standardních povinnosti. Vše mi detailně vysvětlil a byl kdykoliv k dispozici pro další konzultace. Pana primáře mohu jenom doporučit

• V

Voříšek J.

Toto sanatorium a hlavně MUDr. Jungwirtha jsem poprvé navštívil před cca 10 lety, kdy mi pan doktor operoval a myslím si že i zachránil život díky jeho odbornosti a profesionalitě. Měl jsem velké zdravotní potíže s kterými jsem bojoval šest let a běhal od lékaře k lékaři a nikdo mi nedokázal pomoci.
    Před měsícem jsem MUDr Jungwirtha opět navštívil kvůli zdravotním potížím, které nesouvisí s předešlou operací. Opět přístup pana doktora byl perfektní a z mého pohledu i nad rámec jeho povinností. Tohoto lékaře mohu jen a jen doporučit. Škoda, že takových lékařů není více.

Jana Urbanová

Absolvovala jsem vyšetření žaludku u Prim. MUDr. Jiřího Jungwirtha. Děkuji za jeho profesionální a lidský přístup. Dle mne je pan doktor nejen vynikající odborník, ale jeho snahou je vždy pomoci i nad rámec svých povinností bez ohledu na čas. Tohoto lékaře mohu jedině doporučit.

• Vít Podhora

Vyšetření na gastroskopii jsem absolvoval dvakrát u MUDr. Jiřího Jungwirtha a byl jsem velmi spokojen. Chtěl bych především poděkovat panu doktorovi za jeho profesionální a především lidský přístup. Děkuji, také za všechno co pro mne udělal nad rámec svých povinností. Přeji panu doktorovi a jeho kolektivu hodně spokojených pacientů.
    Vít Podhora

• Sanatorium sv. Anny vyšetření žaludku  •

• Váš účet byl odstraněn

S návštěvou sanatoria jsem byl nadmíru spokojen. Příjemné prostředí a vstřícný personál. Velmi profesionální přístup MUDr. Jiří Jungwirtha, který skvěle odvedl svou práci. Tímto chci poděkovat panu doktorovi a celému personálu. Sanatorium mohu jedině doporučit.

• Sanatorium sv. Anny  •

• Váš účet byl odstraněn

Pan primář je velmi pečlivý, společenský a milý lékař, který je nejen precizní, ale zároveň velmi upovídaný a vtipný. :) Moc mu děkuji za precizní a bezbolestné vyšetření. Košťálová

• Sanatorium sv. Anny kolonoskopie  •