MUDr. Jarmila Ivanovská

Jarmila Ivanovská
Ord. praktického lékaře stomatologa

Myslbekova, Děčín 40502

• Super:)

• Paní doktorka Ivanovská už neordinuje...Takže ať jsme ji měli rádi nebo někteří naopak,už je to passé. Jinak byla mou lékařkou 23let a měla jsem ráda její vlídný přístup a snažila se pracovat bezbolestně a ohleduplně. Moc jí děkuji za její péči.

• Paní doktorka Ivanovská je ta nejlepší zubařka a vůbec snad nejlepší doktorka co znám! Chodim k ní už od 7 let a je výborná! Šikovná, milá, hodná. Petra Kolibová

• doporučuji

• To je mizerie! Ošetření jsou velice bolestivá, skoro pokaždé jsem se musel během týdne vracet do ordinace znovu - práci předělat - znovu bolestivě. Během několika let, co jsem u paní Ivanovské byl, jsem si vytvořil velký strach ze zubního lékaře.

Nejlepší zubařka na světě.Mila,příjemná a hlavně šikovná.Všem doporučuji!

Nejlepší..

• A

takový milý a příjemný přistup k lidem by měl mít každý lékař ,moje děti se k ní nebojí chodit a já mám po návštěvě této lékařky vždy krásný slunečný den i když právě prší.... Sestry srší vtipem a i ta největší bolest se nedá vnímat ...toto je PANÍ DOKTORKA !!!!

p.doktorka je moc hodná ,ale hlavně lidská.Od té doby co chodím k ní se zubaře nebojím. JJ

paní doktorka je na svém místě, vždy jsem s ní byla spokojená, má lidský přístup i jednání, nikdy jsem u ní neměla problémy, určitě doporučuji!