Viniční 4049/235, Brno-Vinohrady, Brno 615 00
Katerina Gajdova
Arogantni pristup,bez zajmu o pacienty. Neposkytli mi osetreni jako akutnimu pripadu.
• Poliklinika Viniční • Jiný •
Váš účet byl odstraněn
K paní doktorce již nikdy více, 2 roky mě opakovaně léčila na zánět spojivek a to se u jiného lékaře nepotvrdilo. Jiná diagnóza, jiná léčiva a je po problému. Doktorku nedoporučuji!!!!
Váš účet byl odstraněn
Paní doktorka je velice náladová a nemůžu souhlasit s tím, že je odborník, spíše teoretik. Můj problém až po opakovaných potížích odhalil a správně diagnostikoval až doktor v ÚVN. K této doktorce už nikdy nepůjdu!!!! Sestru má fajn.
Váš účet byl odstraněn
Od úrazu oka v dětství jsem za 30 let vystřídala díky změnám bydliště několik očních lékařů. Jsem přesvědčená, že jsem v paní doktorce našla to báječnou lékařku z profesního i lidského hlediska a to včetně skvělé sestry (v rozumné a potřebné míře asertivity nevidím nic z arogance). Vážím si toho. Děkuji! Jsem ráda i za přístupnost ordinace MHD, stejně tak možností parkování, oceňuji lékárnu i ostatní zázemí v budově. Děkuji i všem těm, kteří mi paní doktorku Skoupou před třinácti lety doporučili.
Váš účet byl odstraněn
Paní doktorka je nejlepší oční lékařka, s jakou jsem se kdy setkal. Velice příjemná, ochotná, odborník ve svém oboru. Mohu vřele doporučit.
Váš účet byl odstraněn
Tak si představuji lékařskou péči! Odbornost,kvalita,slušné jednání.To vše paní doktorka bohatě zvládá.Dík za její
vlastnosti.• • •
Váš účet byl odstraněn
K paní doktorce jsem byla odeslána z nemocnice, z možného výsledku jsem měla celkem obavy. Paní doktorka byla výborná, empatická, vše vysvětlila. Z mého pohledu byla i sestřička příjemná (domlouvala jsem si s ní mezi dveřmi termín, který byl moc dlouhý a tak ochotně hledala kratší). Paní doktorku si i nadále ponechám jako "svoji" očařku.
Paní doktorka je velice příjemná a sympatická a co hlavně, tak je odborník ve svém oboru. Příjemné prostědí. Doporučuji!!!
Přijemná doktorka,bohužel sestra arogantní a drzá.
nejlepší oční lékařka s jakou jsem se dosud setkal.
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Oční problem
Chtela bych se vas zeptat. Pred lety se mi v bělmu oka vytvorila hněda skvrna. Zezacatku jsem si myslela, že to je z praskle žilky, že to casem zmizi, ale skvrna se zvetsovala. Byla jsem stim u doktora, jenze mi stim nedokazal pomoc. Jen nejake kapky do oci, ktere nepomohly.…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
to, co popisujete může být pigmentová skvrnka na spojivce oka. Je třeba sledovat, jestli se nějak výrazně nezvětšuje a netmavne. Pokud se nezvětšuje , jde o pouhé zabarvení spojivky…