Jan Zídek
REHAMED PRAHA s.r.o.,Centrum reh.med.

Mánesova 32/989, Praha 12000

• Profesionální a lidský pan doktor Zídek a všichni co tam pracují.Jak recepční tak fyzioterapeuti. S takovým přístupem jsem se nikde nesetkala. Za vše moc děkuji. V tomto případě platí svůj k svému.

• REHAMED PRAHA s.r.o.,Centrum reh.med. Jiný  •

K panu doktorovi chodím již řadu let. Nemohu nic vytknout, naopak. Pan doktor vyniká profesionálním, ale hlavně i lidským přístupem. Za mě jeden z nejlepších lékařů. Všichni z personálu jsou báječní, rehabilitace jsou skvělé.
    Já moc děkuji

• REHAMED PRAHA s.r.o.,Centrum reh.med. Jiný  •

• Po návštěvě 2 rehabilitačních zařízení, kde mi píchali injekce s kortikoidy do nártů, což mi vůbec nepomohlo, jsem na doporučení kamarádky navštívíla pana dr. Zídka. Po krátké prohlídce mi sdělil, že mám příšerně ploché nohy příčně i podélně a vystavil mi recept na vložky do bot dělané na míru. Doplácela jsem jen 200,- Kč, ačkoliv stojí 1600,- Kč. Od té doby běhám jako srnka i když je mi 75 let. Nechápu jak takovou banální věc muselo řešit několik lékařů.

• REHAMED PRAHA s.r.o.,Centrum reh.med. bolest nohou, skoro jsem nemohla chodit  •

• Mně pan doktor nepomohl. RHB v jeho centru byly bez efektu. Můj problém spočíval v celkem intenzivních závratích, které trvaly již několik měsíců v kuse. Při vstupním vyšetření jsem se dozvěděl, že musím mít trpělivost. Za asi měsíc jsem konečně šel na první RHB, ty se nesly spíše v duchu nácviku, jak si mám hladit nohy a že si mám jezdit ježkem po chodidlech, pár cviků - z toho některé natolik složité, že nešly doma vůbec cvičit. Nakonec jsem si došel na masáž, po které mi téměř ihned závratě znatelně ustoupily. Když jsem byl na vyšetření opět u dr. Zídka po RHB řekl jsem mu, že mi RHB příliš nepomohla, že největší úlevu jsem ucítil den po masáži. Nic na to neřekl a do zprávy mi napsal, že závratě po absolvované RHB ustupují. Další RHB nevypsal a rozloučil se se mnou. Když jsem poté navštívil na doporučení od neurologa RHB lékařku v Medicentru na Chodově diagnostikovala mi významně zatuhlou krční páteř (doslova řekla, že jí pro zatuhlé vazy na krku skoro nejde vyšetřit). Téměř hodinu se jí snažila měkkými technikami uvolnit a objednala mě ihned za 14 dní, kde opět na mně pracovala. RHB tam byly mnohem praktičtější a skutečně mi začaly pomáhat. Se záady mám občas problém a mám zkušenosti se třemi pražskými rehab. centry. Ve dvou mi doktoři a fyzioterapeuti pomohli, v Rehamedu nikoliv.

• Velký odborník s bohatou praxí, příjemným vystupováním a hlavně skvělými výsledky. V týmu má i šikovné rehabilitační sestry. Vřele doporučuji!

• Odborník, ale rychlé jednání, nerad poskytuje vysvětlení o nálezech, má přeplněno.

• Příjemné jednání, rychlé objednání.

• zlatý ručičky

• Skvělé vystupování, neuvěřitelně prima jednání a hlavně neskutečně výtečné výsledky. Po dvou letech konzultací, vyšetření a depresí jinde => konečně pozitivní výsledek ve formě správné diagnózy a léčby od pana Dr. Zídka. Milý pane doktore, děkuji.
    L. K.

• H

Příjemný lékař, znalý problematiky.