2009 - Poltavska Stomatologicka akademija.Odbornost ortodoncie
2014 - Rozhodnutí o uznání zahraničního vysokoškolského vzdělání v oboru zubní lékařství (stomatologie)
Díky nejmodernějším stomatologickým léčebným metodám a materiálům Vám vždy poskytneme všechny potřebné stomatologické služby počínaje základním vyšetřením, rentgenovou prohlídkou s konzultací dalšího postupu ošetření, až po provedení zubních náhrad.
Naší prioritou je individuální přístup a respektování Vašich časových a finančních možností.
Nabízíme krátké objednávací termíny na dohodnutý čas.
záchovné stomatologie (výplně, léčba kořenových kanálků)
protetické stomatologie (korunka, můstek, keramické fazety, protéza)
dětská stomatologie
800 Kč -
Porcelánové korunky
Na Hlavní silnici 155, Kněževes 252 68
Denisa M.
Skvělá a lidská paní zubařka. I přes mojí paniku ze zubařů mě zvládá skvěle :-)
• Zubni ordinace Kněževes • ošetření zubního kazu •
Dekujeme!
Alena
Paní doktorka je skvělá a sestřička taky. Doporučuji
• Zubni ordinace Kněževes • zubní vyšetření •
Děkujeme moc!
Martin Novotny
Pani doktorka je skvela ma snahu co nejlepe pomoci odbourala u mne strach ze zubaru chova se slusne ale to same ocekava od vas coz je fer za mne skvely pristup vc sestricky dekuju
• Zubni ordinace Kněževes • keramická korunka •
Děkujeme!!!
Lenka F.
Tato paní doktorka je opravdu vzácná bytost. První, ke které se nebojí nikdo z rodiny chodit. Je empatická, starostlivá, vše vysvětlí, mnohokrát mi pomohla. Jsme šťastní, že ji máme :-)
• Zubni ordinace Kněževes • Jiný •
B
Blahova Lucie
Paní doktorka je skvělá. Jediný zubař v mém životě, ke kterému se nebojím jít. Je milá, šikovná a opravdu bezbolestná. Za mě nejlepší z nejlepších jsem šťastná, že jsem takovouhle dokonalou zubařku našla
• Zubni ordinace Kněževes • Jiný •
Sábelová
Paní doktorka je skvělá profesionálka, je velice trpělivá a její práce je úžasná.
Sestřička taktéž, syn se moc ošetřit nenechá ale s paní doktorkou to zvládá skvěle, návštěva ordinace je vždy paráda .• Zubni ordinace Kněževes • ošetření zubního kazu •
Š
Šárka Hrůšová
Paní doktorka je vzácná bytost mám jí moc ráda a opravdu umí. Zpravila mi zuby na jedničku. Je moc milá hodná. Pomohla několika mým přátelům ochotně je vzala a oni si jí nemohou také vynachválit. Moc děkuji že jste
• Zubni ordinace Kněževes • zubní vyšetření •
Helena Březinová
Paní doktorka je úplně zlatá, ať se jedná o profesionální i lidský přístup.
Sestřička je take moc hodná a vůbec tam panuje taková pohodová nálada
Je to snad poprve, kdy mohu říct, ze se mi chce k zubaři
Doporučila bych ji na 100%
• Zubni ordinace Kněževes • ošetření zubního kazu •
Váš účet byl odstraněn
Byla to naše první návštěva. Já i děti jsme byli spokojeni. Akorát se příště objednáme telefonicky, než online přes aplikaci Známý Lékař, protože se naše objednané časy trochu křížily s ostatními pacienty. Ale jinak vše v pořádku. Hanka V.
• Zubni ordinace Kněževes • Běžný termín •
Dekujeme
Váš účet byl odstraněn
Za mě a celou rodinu velké díky za paní doktorku , milá, vše vysvětlí a hlavně má lidský přístup, za mě né 5* za nás i 100 * je málo , díky ...
• Zubni ordinace Kněževes • Běžný termín •
Děkujeme moc
13 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, můj problém začal od 22.12.2017 s jedním zubem, kde byl malý kaz, paní doktorka ho vyvrtala a vše bylo v pořádku. Jenže další problém se začal probouzet hned do týdne, kdy mě začal bolet zub vedle toho zaplombovaného zubu. Bolelo to tak, že jsem skončila na Silvestra na pohotovosti.…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Objednejte se prosím. Uděláme rtg a dohodneme co a jak. Dekuji
Dobréj den bil jsem své zubarki stín ze mu zůstal kořen tak mi to skousela vitahnout ale nedalose i po 2 injekci furt sem cejtil bolest tak me poslala na stomatologii mám obavu jestli to půjde umrtvit při tam kam hnis dekuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Máte rtg zubu? Nemůžu nic konkrétního říct. Pokud nevidím jak to vypadá. Hezký den