2004 – absolvent stomatologie Dněpropetrovské státní lékařské akademie, Ukrajina
2009 - Poltavska Stomatologicka akademija.Odbornost ortodoncie
2014 - Rozhodnutí o uznání zahraničního vysokoškolského vzdělání v oboru zubní lékařství (stomatologie)

Díky nejmodernějším stomatologickým léčebným metodám a materiálům Vám vždy poskytneme všechny potřebné stomatologické služby počínaje základním vyšetřením, rentgenovou prohlídkou s konzultací dalšího postupu ošetření, až po provedení zubních náhrad.

Naší prioritou je individuální přístup a respektování Vašich časových a finančních možností.

Nabízíme krátké objednávací termíny na dohodnutý čas.

záchovné stomatologie (výplně, léčba kořenových kanálků)
protetické stomatologie (korunka, můstek, keramické fazety, protéza)
dětská stomatologie

• Porcelánové korunky

Elena Liashenko
Zubni ordinace Kněževes

Na Hlavní silnici 155, Kněževes 252 68

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

• D

Denisa M.

Skvělá a lidská paní zubařka. I přes mojí paniku ze zubařů mě zvládá skvěle :-)

Dekujeme!

• A

Alena

Paní doktorka je skvělá a sestřička taky. Doporučuji

• Zubni ordinace Kněževes zubní vyšetření  •

Děkujeme moc!

Martin Novotny

Pani doktorka je skvela ma snahu co nejlepe pomoci odbourala u mne strach ze zubaru chova se slusne ale to same ocekava od vas coz je fer za mne skvely pristup vc sestricky dekuju

• Zubni ordinace Kněževes keramická korunka  •

Děkujeme!!!

Lenka F.

Tato paní doktorka je opravdu vzácná bytost. První, ke které se nebojí nikdo z rodiny chodit. Je empatická, starostlivá, vše vysvětlí, mnohokrát mi pomohla. Jsme šťastní, že ji máme :-)

• Zubni ordinace Kněževes Jiný  •

• B

Blahova Lucie

Paní doktorka je skvělá. Jediný zubař v mém životě, ke kterému se nebojím jít. Je milá, šikovná a opravdu bezbolestná. Za mě nejlepší z nejlepších jsem šťastná, že jsem takovouhle dokonalou zubařku našla

• Zubni ordinace Kněževes Jiný  •

• S

Sábelová

Paní doktorka je skvělá profesionálka, je velice trpělivá a její práce je úžasná.
    Sestřička taktéž, syn se moc ošetřit nenechá ale s paní doktorkou to zvládá skvěle, návštěva ordinace je vždy paráda .

• Š

Šárka Hrůšová

Paní doktorka je vzácná bytost mám jí moc ráda a opravdu umí. Zpravila mi zuby na jedničku. Je moc milá hodná. Pomohla několika mým přátelům ochotně je vzala a oni si jí nemohou také vynachválit. Moc děkuji že jste

• Zubni ordinace Kněževes zubní vyšetření  •

• H

Helena Březinová

Paní doktorka je úplně zlatá, ať se jedná o profesionální i lidský přístup.
    Sestřička je take moc hodná a vůbec tam panuje taková pohodová nálada
    Je to snad poprve, kdy mohu říct, ze se mi chce k zubaři
    Doporučila bych ji na 100%

• Váš účet byl odstraněn

Byla to naše první návštěva. Já i děti jsme byli spokojeni. Akorát se příště objednáme telefonicky, než online přes aplikaci Známý Lékař, protože se naše objednané časy trochu křížily s ostatními pacienty. Ale jinak vše v pořádku. Hanka V.

• Zubni ordinace Kněževes Běžný termín  •

Dekujeme

• Váš účet byl odstraněn

Za mě a celou rodinu velké díky za paní doktorku , milá, vše vysvětlí a hlavně má lidský přístup, za mě né 5* za nás i 100 * je málo , díky ...

• Zubni ordinace Kněževes Běžný termín  •

Děkujeme moc

Odpovědi

13 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, můj problém začal od 22.12.2017 s jedním zubem, kde byl malý kaz, paní doktorka ho vyvrtala a vše bylo v pořádku. Jenže další problém se začal probouzet hned do týdne, kdy mě začal bolet zub vedle toho zaplombovaného zubu. Bolelo to tak, že jsem skončila na Silvestra na pohotovosti.…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Dobrý den. Objednejte se prosím. Uděláme rtg a dohodneme co a jak. Dekuji

Dobréj den bil jsem své zubarki stín ze mu zůstal kořen tak mi to skousela vitahnout ale nedalose i po 2 injekci furt sem cejtil bolest tak me poslala na stomatologii mám obavu jestli to půjde umrtvit při tam kam hnis dekuji

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Dr. Elena Liashenko

Dobrý den. Máte rtg zubu? Nemůžu nic konkrétního říct. Pokud nevidím jak to vypadá. Hezký den

Prohlížet všechny odpovědi