Jsem LGBTQ+ friendly, kink-aware a celkově otevřená tomu, jak to klient má. Pracuji s dětmi, dospívajícími i dospělými.
Mezi mé hlavní odborné zájmy patří sexualita, diverzita, integrace a inkluze. V terapii kombinuji různé přístupy, ale nejvíce se opírám o hlubinně orientovanou psychoterapii a psychologický pohled. Člověka nevnímám jen skrze jednotlivé části, jako je věk, pohlaví nebo diagnóza. Snažím se porozumět celému jeho příběhu a vytvořit bezpečný prostor, ve kterém může jeho jedinečnost přirozeně vyrůstat a rozvíjet se. Zároveň usiluji o to, aby klient v terapii získal zkušenost, která mu pomůže činit rozhodnutí, jak svou jedinečnost uplatňovat v životě.
Dlouhodobě se pohybuji na pomezí různých kultur a témat, což mi pomáhá lépe se orientovat v rozmanitých sociálních a kulturních kontextech. Respektuji jedinečnost každého člověka a přistupuji k němu s úctou a laskavostí. Pracuji pod pravidelnou supervizí, která mi dává zpětnou vazbu na mojí práci s klientem, a také prostor pro další růst v mé profesní praxi.
Klienty přijímám v terapeutovnách na Praze 1 a Praze 8.
Hlavní léčená onemocnění
Individuální psychoterapie
1 400 Kč -
Online psychoterapie
1 400 Kč -
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Mgr. Daria Vasilieva? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor