• Dentální hygiena

Děti

Anna Rytířová
Dent22

Nové náměstí 1440, Praha 22, Praha 104 00

Příjemná paní doktorka,skvělá komunikace,péče,podrobné vysvětlení.Vřele doporučuji

• Š

Návštěva dentální hygieny předčila má očekávání. Oceňuji profesionální přístup, příjemnou atmosféru a důkladné vysvětlení každého kroku dentální hygienistky Anny Rytířové. Vše bylo alespoň v mém případě bezbolestné. Děkuji a vřele doporučuji.

• jiné místo Jiný  •

• I

Ke slečně Anně docházím již čtvrtým rokem a jsem opravdu moc spokojená. I když mám z ošetření velký strach, vždy všechno proběhne v klidu a bez problémů. Slečna je velmi milá, vše vysvětlí a člověk se u ní cítí příjemně. Vždy odcházím spokojená. Ráda se vracím a určitě doporučuji!!

• jiné místo Jiný  •

Bezkonkurenční zážitek. Vše dopodrobna vysvětleno, relaxační, rychle provedeno. Nemohu paní Annu vynachválit

• A

Jednoznačně nejlepší dentální hygienistka, u které jsem kdy byla! Všechno mi skvěle vysvětlila a odvedla výbornou práci při čištění zubů.

• Dent22 Jiný  •

Moc milý přístup a komunikace, vše podrobně vysvětleno a nebojím se dozeptat případně. Byla jsem už několikrát. Doporučuji!:))

• Dent22  •

• V

Super vstřícná, velmi komunikativní a extrémně empatická.

• F

Návštěvy jsem se ze začátku trochu bál, vzhledem k tomu, že jsem delší dobu zanedbával návštěvu ZH. Nicméně celý proces byl naprosto bezbolestný a slečna byla strašně hodná a milá. Byl jsem naprosto okouzlen její jemností při celém zákroku. Určitě se vrátím. A pokud někdo hledá ZH, tak všem vřele doporučuji.

• Dent22 Jiný  •

Ze své první návštěvy dentální hygieny jsem byla nervózní, ale slečna hygieniska je velice milá a usměvavá, vše mi v průběhu vysvětlovala a ošetření bylo bezbolestné.

• Dent22 Jiný  •

S dentální hygienou jsme velmi spokojeni. Pracuje pečlivě, ohleduplně a vše ochotně vysvětlí. Nejvíce oceňuji její přístup k dětem. Doporučuji.

• Dent22  •