Vrchlického sad 1893/3, Brno

Bezpečnostní opatření v této ordinaci

Zobrazit

Bankovní převod, Nespolupracujeme se zdravotními pojišťovnami

O mně

Jmenuji se Petra Nevtípilová, těší mě!

Jsem především psycholožka, zároveň také koučka. Ve své privátní praxi se zaměřuji na zejména na...

Ukončené školy

• Masarykova Univerzita Brno: Filozofická fakulta, jednooborová psychologie, titul Mgr. (1999-2005)
  • AKOR, Brno: výcvik Kouč rozvoje osobnosti, akreditace MŠMT ČR (absolutorium 2019)
  • DALET, Olomouc: Na řešení orientovaný přístup v poradenství a terapii (160 hod.), akreditace MPSV ČR, absolventka sebezkušenostního výcviku, 2021-2022
Zobrazit více

Nejčastěji hledané služby

Ostatní služby

Od 1 800 Kč

1 500 Kč

Umístění: Mgr. Petra Nevtípilová - psychologické a psychoterapeutické poradenství &koučink osobního rozvoje Individuální konzultace/terapie

Skvělý přístup a zachycení problému. Jednalo se o mou první návštěvu psychologa v dospělosti a jsem ráda, že tato zkušenost byla pozitivní. Jistě jsem zde nebyla naposled.

Umístění: Mgr. Petra Nevtípilová - psychologické a psychoterapeutické poradenství &koučink osobního rozvoje Kariérní a pracovní poradenství

Velmi pečlivé a detailní posouzení osobnosti našeho vnuka, které mu i nám výiznamně pomohlo při rozhodování o jeho dalším zaměření vzdělávání.

R

Paní Nevtípilová mi pomohla odhalit problém, který souvisel se všemi sférami mého života. Společně jsme se na tento problém zaměřily a začaly na něm pracovat. Paní Nevtípilová při své práci užívá nejrůznější škály, cvičení, karty, testy a další metody, které mi pomohly pochopit samu sebe a uvědomit si spoustu věcí. Sama cítím, že jsem se od začátku spolupráce ohromně posunula a že terapie skutečně pomáhá.

Umístění: Mgr. Petra Nevtípilová - psychologické a psychoterapeutické poradenství &koučink osobního rozvoje psychologické poradenství

Pani Nevtípilová mi veľmi pomohla dostať sa z najhoršieho štádia môjho života a patrí jej moja obrovská vďaka. Zameriava sa na dialóg a pomáha hľadať cestu klienta tak, aby k tomu dospel on sám, čo je podľa mňa veľmi dôležité a efektívne. Je veľmi empatická, chápavá a komunikácia s ňou mi pomohla riešiť jadro problému, čo značí dlhodobé riešenie môjho stavu. Kladie tie správne otázky, ktoré vás donútia hlbšie sa zamyslieť. Odporúčam navštíviť ju v akejkoľvek životnej situácii.

Ověřený profil

Paní Mgr. Nevtípilovou jsem vyhledala kvůli pomoci mému 17letému synovi. Její přístup je velice empatický, vyslechne, dokáže se vcítit a umí velice dobře naslouchat. Nejprve jsem spolu mluvili spolu samy, zajímala se o můj pohled na celou věc a poté se samostatně věnovala synovi. Ten byl jejím přístupem nadšen, tak jako já a nyní spolu absolvují již 3 měsíc terapie. Již po několika sezeních byla vidět velká změna v chování a komunikaci syna s rodinou. Na konzultace se syn těší a já mohu jen a jen paní Mgr. Nevtípilovou doporučit.

Je to už skoro rok, co jsem začala paní magistru Nevtípilovou navštěvovat a dnes s jistotou mohu říct, že jsem si nemohla vybrat lépe. Bylo to primárně kvůli osobnímu rozvoji, problémům s nízkým sebevědomím, ale k tomu všemu jsem tehdy poměrně náhle ztratila blízkého člena rodiny, takže jsme ze začátku řešily hlavně tuto krizovou situaci. Paní magistra je velmi empatická a je v těchto těžkých chvílích pro své klienty obrovskou podporou. Když jsme po čase přešly ke zmiňovanému osobnímu rozvoji, tak jsem zase začala oceňovat to, jak se dokáže dostat až do samotné hloubky vašich emocí, což je na jednu stranu náročné, ale zároveň pro osobní rozvoj nezbytné. Momentálně mě čeká náročné období v pracovní oblasti, nástup na novou vedoucí pozici, a já věřím, že naše spolupráce bude pokračovat, jen zase trochu jiným směrem.

T

Petru velmi doporučuji pro oblast osobního rozvoje. Na první setkání jsem přišla s cílem rozvoje v pracovní oblasti, byla jsem v té době do práce hodně zapálená a chtěla jsem se vypořádat se stresem a pocitem že nedělám dost. Do druhého setkání mě ale zasáhla těžká rodinná událost, díky které jsem se nemohla na práci soustředit, někdy vůbec přinutit, natož se nějak rozvíjet. Díky konzultacím s Petrou jsem se postupně vrátila do pohody a mohla na sobě pracovat dál. Uvědomila jsem si, že je důležité věnovat se rozmanitému spektru aktivit a nestavět vše na jedné/dvou oblastech života. Aktuálně se cítím moc dobře jak v práci, tak celkově v životě a hlavně vím, že když mě zase něco přijde do cesty, budu se tím umět vypořádat.

Paní Nevtípilovou mohu jen doporučit. Je milá, příjemná a záleží jí na vás, proto jsem se cítil v její společnosti dobře, takže bylo jednoduché se otevřít. Spolupracovali jsme téměř rok a pomohla mi posunout se dál. Paní Nevtípilová mi ukázala několik mentálních cvičení a praktik, které používám a pomohly mi respektive pomáhají doteď. Sezení probíhají tak, že vám paní Nevtípilová pomůže vás navést na správnou cestu. Je důležité, že problém chcete vyřešit a pracovat na sobě. Paní Nevtípilová vás tou cestou provede.

I

Pani Nevtípilovú som navštívila vrámci psychologického poradenstva na MU z dôvodu, že som bola zmätená v svojich pocitoch ohľadom štúdia. Pani psychologička mi pomohla si uvedomiť, že problém nebola len škola, ale musím pracovať na zvládaní svojich emócii a pátrať ďalej po príčine mojich problémov.

T
Ověřený profil

Paní Nevtípilovou jsem vyhledala z důvodu strachů z dob budoucích... snažíme se je odbourat už skoro rok... změnilo se vše, tak jak jsem čekala, ale díky ní, se v tom neplácám jak kapr na suchu... Děkuji, že tady je, sice mě "stále se opakující otázky" leckdy dostávají do vývrtky :D ale ona ví proč to dělá - jinak bych uhla a i já vím proč to dělá =) paní Petra ze mě hlavně dělá lepšího člověka a dala mi pochopit, proč se pnu k jedné věci... Děkuji za vše!

O mně

Jmenuji se Petra Nevtípilová, těší mě!

Ukončené školy

Filmy

Znalost jazyků

• Čeština

Ocenění

• Nejvyšším oceněním jsou pro mě spokojení klienti. Děkuji za důvěru!

Účty sociálních médií

Publikace a články