Petra Jonašová, psychoterapeut Praha

Uložit

Psychoterapeut Více

Uložit

Dbejte o své zdraví

Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.

Hálkova, Praha

Bezpečnostní opatření v této ordinaci

Zobrazit
Přijímám: dospělí, děti od 10 let

Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolí

O mně

Věnuji se terapii v daseinsanalytickém směru. Zaměřuji se především na mezilidské vztahy a na osoby, které prožívaly v dětství nepřijetí, kritiku, kři...

Specializace

• psychoterapie

800 Kč

800 Kč

F
Umístění: Psychoterapeutická poradna Individuální psychoterapie (50 minut)

S paní Petrou jsou spokojen především pro její lidský přístup. Rozhovory s ní jsou jednoduše přirozené a člověk se necítí být svazován strojenou mluvou nebo jinými společenskými pózami. Prostě si povídáme a nacházíme příčiny problémů i jejich řešení. Z terapie vždy odcházím s dobrou náladou, pocitem pokroku a nabitý energií.

Ověřený profil

K paní Jonášové jsem několik měsíců docházel za účelem řešení potíží v mém osobním životě.

Velmi mi vyhovoval její přístup, kdy terapii vedla jako hluboké rozhovory pídící se po příčinách problémů včetně poskytování zpětné vazby a jejich vlastních názorů na diskutované situace. To mi umožnilo nahlédnout potíže ze zcela nových úhlů a pokusit se najít cestu ven.

Osobně se domnívám, že právě sdílení osobních pohledů paní terapeutky bylo stěžejní pro úspěch. Po předchozích zkušenostech s terapeuty, kteří očekávali, že pouhým popisem svých potíží automaticky naleznu i řešení, se jednalo o velmi osvěžující zkušenost.

Paní Jonášovou tak velmi rád doporučím i ostatním zájemcům o terapii.

Ověřený profil

Paní Jonášová je moc příjemná osoba. Dobře se s ní mluví, pozorně naslouchá. Občas, alespoň ze začátku, jsem sice měl pocit, že se snaží najít problémy tam, kde nejsou, ale postupem času se ukázalo, že moc dobře ví, co dělá. Klade jednoduché dotazy, které vás donutí se zamyslet. Při každém sezení se zeptá na něco, na co když pak odpovídám, sám si uvědomím, kde problém celou tu dobu byl. Což velmi pomáhá. Setkání jsou příjemná a člověk vždy odchází s dobrým pocitem, že se blýská na lepší časy a s jasnější představou jak jich dosáhnout.

Paní Jonášová dokazala pomoct mně se zastaralé problemy, diky čemu rozsvitila se mně budoucnost. A taky byla ochotaná pomoct s nejistoty a strachy ve vstazích.

Petru jsem vyhledala na základě reference od kamarádky. Psychoterapie byla navzdory očekávání příjemná, na schůzky jsem se těšila. Všechno co jsme zde probraly, mi dává smysl a nový životní nadhled. Terapie byla navíc doplněna i o spoustu zajímavých tipů na čtení.
Děkuji a doporučuji!

B

K paní Jonášové jsem začala chodit z důvodu závislosti na svém partnerovi. Prožívala jsem strachy že o něj přijdu. Často jsem mu dělala doma scény pořád něco vyčítala. Měla jsem strach ze samoty,až pak došlo k tomu že se partner se mnou rozešel. Naučila mě pracovat se závislostí na vztahu, naučila mě vážit si sama sebe
Jsem ji moc vděčná. Partner se ke mně dokonce vrátil a jsme spolu šťastnější než dříve. Velmistr jí děkuji

Ověřený profil

Petra Jonášová mi pomohla velmi. Velmi si vážím jejího lidského a především empatického přístupu ke všem tématům, které jsme za dobu mé terapie řešily. Dala mi nové pohledy na různé věci, které mi pomohly v těžkých situacích. Je s ní výborná a rychlá komunikace a domluva. Jsem jí velmi vděčná a opravdu ji mohu doporučit dalším lidem. Děkuji…

Perfektní terapeutická péče, paní magistra je velmi milá, vstřícná, empatická, rozhodně doporučuji:)

Využil jsem online konzultací a doporučuji. Přicházel jsem s problémem a odcházím spokojený a s dobrým pocitem. Výsledek sezení předčil moje očekávání. Moc děkuji.

Petra Jonašova ve velice milá,empirická.Po nehodě,když dceru srazilo auto jsme nedokázali pomoci.Přišli od dcery výčitky,zloba a nálady byli čím dal horší.Nejvíce si svůj hněv obrácela ke mě a ke své o rok starší sestře..Po doporučení Petry jsme se objednali u Petry.Báli jsme se toho,protože jsme si mysleli,že se neotevře,ale Petra to dokázala..Chtela bych ji moc poděkovat,ikdyz slovo DĚKUJEME není tak dost silné jako to,že nám vrátila dceru zpět k radosti,smíchu..Je úžasná a všem doporučuji.

O mně

Specializace