MUDr. Petr Veverka
• myoskeletální medicína/člen společnosti myoskeletalní mediciny/
• algesiologie/člen společnosti pro lečbu bolesti/
• Laserová terapie/člen společnosti pro využití laseru v medicině/
Ordinace praktického lékaře
V naší ordinace Vám poskytneme správné řešení pro Vaše zdraví - kvalifikovanou odbornou léčebně-preventivní péči praktického lékaře rozšířenou o nadstandardní služby. Naše terapeutická práce se vyznačuje individuálním přístupem a individuální, Vašim potřebám přizpůsobenou terapií.
Preventivní a léčebná péče pro dospělé pacienty
Preventivní prohlídky zaměřené především na včasné odhalení civilizačních a onkologických chorob (hrazeny pojišťovnou každé dva roky, více o rozsahu dle věku na internetových stránkách Vaší pojišťovny).
Diagnostika a terapie akutních a chronických onemocnění
Laboratorní odběry - odběry krve a ostatního biologického materiálu se provádí v naší ordinaci každý den mezi 8-9 hod po předchozí dohodě s lékařem. Většina odběrů krve nutná nalačno!
Pravidelné očkování - provádíme pravidelná očkování např. proti tetanu, klíšťové encefalitidě, hepatitidám typu A i B, chřipce, meningokoku typu C. Povinné očkování u dospělé populace hrazené pojišťovnou se týká pouze očkování proti tetanu – každých 10-15 let, ve věku nad 60 let každých 10 let.
Návštěvní služba v domácnosti imobilních pacientů
Pro firmy a podniky poskytujeme pracovnělékařské služby. Jedná se o vstupní, výstupní, periodické prohlídky zaměstnanců, dále je možné očkování, zhodnocení pracovních rizik na pracovišti atd.
Rehabilitace
Jsme moderní soukromé pracoviště odborné fyzioterapie a rehabilitace zaměřené na prevenci a léčbu bolestivých stavů pohybového aparátu. Nejnovější technické vybavení, kvalifikovaný tým, pravidelná školení a neustálé sledování aktuálních trendů léčby jsou pro nás samozřejmostí. Dlouholetá zkušenost ve všech oblastech fyzikální terapie a velký okruh spokojených pacientů mluví za naše výsledky.
V naší terapeutické práci, se snažíme především o to, abychom zvolili individuální a tu nejlepší terapii pro Vaše zdraví a osobní pohodu.
Výhody našeho studia
• nejnovější fyzioterapeutické přístroje
• široké spektrum terapií
• příjemné a profesionální prostředí
• bezbariérový přístup
V péči o Vás využíváme např.
• magnetoterapii a elektroléčbu
• nejnovější fyzioterapeutické přístroje
• široké spektrum terapií
• příjemné a profesionální prostředí
• bezbariérový přístup
V péči o Vás využíváme např.
• magnetoterapii a elektroléčbu
• laseroterapii a ultrazvuk
• končetinovou vířivku s chromoterapií
• kryoterapii a rašelinové zábaly
• lymfatické masáže, masáže lávovými kameny
• reflexologii, léčebnou tělesnou výchovu v naší tělocvičně
- Rehabilitační a fyzikální medicína
Elišky Krásnohorské 8, Objednání do ordinace praktického lékaře, Litoměřice 412 01
Kryoterapie
Laseroterapie
Magnetoterapie
Masáž
Očkování
3 názory
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Další informace o názorech
I.H.
Kvalitní lékař a odborník, je ochoten zodpovědět otázky pacienta, chválím i vybavení rehab.ordinace.
• MediCentrum Veverka s.r.o. • laseroterapie •
Jsem velmi spokojená s panem doktorem Veverkou. Vždycky mi pomohl. A pro ženy - je to fešák. Pro ty jeho oči bych tam chodila i denně :-)). Ale samozřejmě proto ho nechválím. Opravdu je dobrý doktor.
Lúca
má profesionální přístup, snaží se jít po příčině problému, věří lidem jejich bolest ( v tomto oboru je to často ojedinělý jev) - mohu jen doporučit!
V okolí Litoměřic
Zdravotní pojišťovny