Nemocniční 898/20, Ostrava 728 80
Inka Stembirkova
Velmi příjemné jednání , bezbolestné i když bolest ucha potrápí velmi..
Všechno vysvětleno a zodpovězeno ! Konečně mohu říct , že mám svého ušního lékaře..díky• jiné místo • Bolest ucha •
Jaroslava Č.
Lékař na svém místě.Takový se v dnešní době málo kde najde.Lidský přístup a odborník.Moc si ho vážím.
Miroslav Novotný
Skvělý lékař
Plná spokojenost s jeho zákrokem. Vřele doporučuji.
Všem doporučuji
Knapová
Jediný doktor s touto specializací, kterému jsem svěřila sebe i děti a nevolila bych jinak
podstufková
Velice milý a příjemný ,má hezké vystupování a velice dobře vám vysvětli vše,co se týče onemocnění,léčby atd..Vřele doporučuji !!!!!
Mladý, ale schopný, slušný a lidský lékař. Spokojený pacient.
dnes už bývalá pacientka
Lékař, který ve svém věku je velice znalý. Jeho přístup a postup jsou výborné. A jendání s lidmi, které ošetřuje je na vysoké úrovi. Nehraje a nepropaguje princip výše postaveného což je obdivuhodné. Myslím si, že má před sebou velkou kariéru. Děkuji
pacientka
Tento pan doktor je člověk na svém místě. Citlivý, empatický, klidný! Vřele ho doporučuji, kéž by bylo takových více!Jsem mu velmi vděčna za jeho péči.
Upravit nebo spravovat profil- Otorinolaryngologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
- Otorinolaryngologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
- Otorinolaryngologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě
- Otorinolaryngologové s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Ostravě