MDDr. Peter Brecik

Zubař Více

Ústí nad Labem 1 adresa

Po absolutoriu na LF UK Plzeň se nadále intenzivně vzdělává k získání odbornosti PZL

Specializuje se na endodoncii (ošetření kořenových kanálků) a dále záchovnou stomatologii.

Enta Dent s.r.o.

Masarykova 1/3488, Ústí Nad Labem-Město, Ústí nad Labem 40001

• N

Pan doktor Peter Brecik je nejlepší zubař jakého znám.Odvádí skvělou práci.Když jsem k němu přišla byla jsem zoufalá.Velice mi pomohl a za všechno mu moc děkuji.

• Enta Dent s.r.o. Zánět kostnice díky mé bývalé zubařce  •

• Od té doby, co chodím k panu doktorovi Brecikovi se nebojím. Precizní práce, jsem velmi ráda, že jsem měla to štěstí a přešla do zdravotního zařízení Entadent přímo k němu. Ještě nikdy jsem takovou péči ze strany zubaře nepoznala. Pečující personál i v recepci, hodná sestřička ...

• Enta Dent s.r.o. Docházím pravidelně  •

• Pan doktor je skvělý..vše vysvětlí..je moc hodný..díky němu nemám vůbec už strach ze zubaře...Jsem moc šťastná že jsem se k němu dostala a je mým PZL

• Enta Dent s.r.o. zubní vyšetření  •

• Precizní profesionální výkon, perfektní přístup k pacientovi. První co provedou jsou rentgeny, ukáže vám je a vše vysvětlí navrhne řešení a je na vás jakou variantu si zvolíte. Předem vystaví rozpočet, který činí průměrnou částku oproti službám ostatních zubářů.
    Doposud jsem si myslela, že mám dobrou zubařku, bohužel po zkušenosti v enta dent bych ji již nikomu nepřála. Zde mi obratem zachránili živý zub, který mi jiná doktorka chtěla trhat.

• Enta Dent - jen tam chci dostat do zubů :-)
    Pan Brecik odvedl dobrou práci. Zkušeně umístil injekci, zabrala skvěle. Zub opraven s rutinní přesností.
    Sestra je vnímavá a připravená.
    Prostor pro pacienta - dotazy, možnost přestávky, klid, žádný spěch...
    Doporučuji.

Maximální spokojenost!!! O dětství mám velice špatné zkušenosti a "fóbii" ze zubařů, stačilo někde zaslechnout zvuk podobný vrtačce nebo zahlédnou v TV záběry z ordinace u zubaře už mi bylo zle a týden jsem měla "špatné spaní". Když jsem konečně našla odvahu změnit zubaře a zavolat do této soukromé ordinace, ještě jsem přemýšlela, jestli tam vůbec dojdu. Nakonec jsem tu odvahu našla a nelituji toho. Opravdu profesionální přístup, příjemný personál a pan doktor nemá chybu. Vše vysvětlí, veškeré zákroky konzultuje s pacientem. Teď už se tak NEBOJÍM :-D. Velké DÍKY, jenom škoda, že takového lékaře jsem nepotkala dříve, nemusela jsem dopadnou, tak jak jsem dopadla :-( Lenka

Dříve jsem se zubařů hodně bála, dělalo se mi zle i týden dopředu, kdy jsem věděla že jdu i jenom na prevenci. Od té doby, co jsem v Entadent u pana Brecika, se vše změnilo a nebojím se. Vše bezbolestné a milý přístup :) Mohu jen doporučit.

Velmi šikovný doktor,mohu jedině doporučit. Na práci si dá záležet a myslím,že uspěje i u lidí,kteří se zubařů bojí :o)