MUDr. Pavel Vlnař

Zubař Více

Plzeň 1 adresa

Soukromá zubní ordinace

Mánesova 55, Plzeň 30100

Chování pana doktora absolutně bez výhrad - mám ráda, když lékaři výkon komentují a informují, jaké kroky budou následovat a jak moc nepříjemné budou. Nemohu souhlasit s tím, že pan doktor není empatický, na konci zákroku si všiml, že jsem se poměrně dost opotila a že mi není nejlépe a zeptal se, jestli jsem v pořádku. Sestřička se o mě poté hezky postarala (mokrý hadr na čelo).
    Psaní na počítači a pokládání otázek zády ke mně mi nevadilo :)

• Soukromá zubní ordinace Jiný  •

• A

Jasné technické vysvětlení situace a úkonů, průběžný komentář, profesionální přístup, vtipné poznámky. Nefoukaní bebíček se může jevit, jako arogantní chování pana doktora. Že mluví zády a píše do pc, není to jeho chyba ale chyba státu a přemrštěné povinné administrativní zátěže. O půlnoci to zapisovat asi nebude. S panem doktorem Vlnařem a jeho týmem jsem velmi spokojen. Vřele doporučuji.

• jiné místo Jiný  •

Pan doktor me pozval na konzultaci, po teto konzultaci jsem pri dalsi navsteve vznesl dotaz k lecbe. Na to mi tekl pan doktor arogantne, ze tedy nesouhlasim s lecebnym planem, vytrhl mi 5 zdravych zubu a uplne bez zubu me poslal domu a vyskrtl me z evidence. Za mě nejhorsi doktor a pristup, jaky jsem kdy k pacientovi zazil. Nelze se na nicem domluvit, empatie zadna, naopak arogance na velmi vysoke urovni. Kde je nejaka lekarska etika.

• jiné místo Jiný  •

Arogantní podmínky lékaře, arogantní slečna. Předražené, poplatky i za to, co platí VZP. Nepříjemný nátlak už od začátku, poplatek 500Kč za předložení GDPR podmínek a listu papíru s obecnýnmi podmínkami požadován pod záminkou poplatku za registraci. Rozhodli jsme se něco takového neakceptovat, registrace se nekonala, poplatek nebyl vrácen. Naprosto přemrštěné ceny a nároky na pacienty, ale chování personálu tomu neodpovídalo ani omylem.

• Soukromá zubní ordinace Jiný  •

Nová prostory ordinace jsou opravdu krásné a moderní, potěší i připojení k wifi síti. Je pravda, že pan doktro se chová na můj vkus občas trochu arogantně, ale je to profesionál, používá moderní metody, výkony jsou rychlé a bezbolestné. Objednací doba je dlouhá, ale neměnila bych.

• V

Prostředí je nové, velmi moderní a sestřičky jsou milé. Bohužel toto nevyvážilo chování pana Vlnaře ke mně, jako k pacientovi. Pan Vlnař byl neskutečně arogantní, neempatický, působil dojmem, že ho výkon a má přítomnost nadmíru obtěžuje. Nevěděla jsem, kdy se na něco ptá sestřičky, nebo mě, neboť na mě mluvil otočený zády. Komunikace mezi ním a asistující sestřičkou při výkonu byla velmi vypjatá, což není zrovna uklidňující, když vám rozřezávájí dáseň. To, že kontrola je u konce a můžu slézt z křesla, jsem pochopila z toho, když pan Vlnař od počítačového, opět otočený zády, zavolal na sestřičku, ať přivede paní Černou. Další pacientku,čekající na chodbě.

Pan Vlnař sice působí sympatickým dojmem, ale pokud mu dá Váš chrup sebemenší záminku k vrtání, tak bez váhání sahá po vrtačce. Vždy jsem měla poměrně slušné zuby a nikdy mi nevrtaly kazy. K panu Vlnařovi jsem přišla na vstupní prohlídku a hned ten den mi vyvrtal kaz, který mě nejen že vůbec nebolel, ale o kterém jsem celkově vůbec nevěděla. Výplň byla ke všemu neúměrně drahá.
    Jiný zubař se mi později ptal, proč mi ten zub vrtali, respektive o jak velký kaz se jednalo. Já mu odpověděla, že mě nic nebolelo, že mi jen pan Vlnař našel kaz a hned vrtal. Zubař šel málem do mdlob a následně mi vysvětlil, že to vrtání bylo velmi pravděpodobně úplbně zbytečné, protože to musel být natolik malý kaz, když jsem o něm nevěděla, že nebylo nutné ho vrtat, ale jen "uzdravit" zvýšeným přísunem fluoridu - tzn. posílit zubní sklovinu a přirozenou obranyschopnost zubů. Dodnes nemám kromě této jediné zbytečné plomby žádné kazy. Pan Vlnař umí sice vrtat a plnit zuby dobře, ale v mém případě vrtal zcela zbytečně a akorát za to inkasoval peníze.

• Moje zkušenost je naprosto pozitivní. Chová se jako profesionál a stejně tak i pracuje. Vše mi bylo předem vysvětleno a podle plánu i provedeno, zákroky bez bolesti. Ceny mi přijdou přiměřené, jen ty objednací doby... :)

jsem naprosto spokojená :) můžu jenom doporučit :) díky němu se nebojím zubaře ze kterého jsem mívala vždycky panický strach :)

• H

Nejen skvělý lékař,ale i člověk.Srší z něho pohoda a klid.Díky němu jsem se přestal bát zubaře.Vřele doporučuji.