MUDr. Pavel Klučka

Zubař · Více

Ostrava 1 adresa

Praktický lékař stomatolog AESCULAP

28. října 214, Ostrava 70900

Zubař je velice milý, stejně jako jeho pomocníci (zdravotní bratři a "sekretáři"). Přístup byl velice vlídný a zuby byly prohlídnuty podrobně včetně různých doporučení na jejich péči. Dnes mi byl spraven zub a i když jsem něco málo zaplatila, tak to samozřejmě stojí za to, než abych měla nějaké velké potíže v budoucnu.

• Z

je to skvělý zubař perfektní přístup a dokonalá péče.vždy jsem měla ze zubařu strach ale u pana doktora ho nemám vždy vše vysvětlí jak bude zákrok probíhat a to je velmi duležité při strachu tudiž za mě má doporučení :-)

nikdy jsem se nestkal s tovým přístupem stomatologa - mám docela velký problém a jsem rád že jsem právě u tohoto lékaře - pravda něco to stojí - takže pokud nebudu po konečné šišlat a tak podobně - SUPER !

Taky jsem si myslel, že to není špatný zubař, dokud jsem nešel jinde a po RTG zjistili, že mám šest kazů. Má současná péče je neporovnatelně lepší, ale taky dražší. Naštěstí si to můžu dovolit a vím za co platím. U pana Dr. Klučky se platilo i za černé výplně. Teď už bych si nic jiného než keramiku do zubu nedal. Díky za CEREC.

• O

Specialista na paradentologii, jsem spokojen s jeho péčí o můj chrup.

Perfekní zubař.Na šachtě byl v dole kartáček na zuby"tabak"ale ne kvúli zubum.Dýchalo se usty a tradovalo se že ve slinách se zachycuje až 50%prachu.Akdo neví tak se to nepolyká ale vyplivuje!Zuby šly do sr...k a Pavel to uměl řešit.Každý jsme jiný ale vím že pomohl každému k jeho spokojenosti.Díky Pavle Jan

• Velmi profesionalni pristup pana doktora i zamestnancu, vsichni jsou jednicky na svem miste a clovek odchazi opravdu s usmevem jako hvezda.
    Doporucuji vsem , nikdy bych nemenila, radeji si priplatim za trosku nadstardantni pece,vzdyt usmev a zuby je prvni kontakt s kazdym a na kazdem kroku...
    Taky cistota a hygiena v ordinaci i v dalsich prostorach zarizeni je excelentni.
    Mohu jen doporucit dal vsem ostatnim.

• Pan MUDr. Klučka je odborník na svém místě, trpělivý, vstřícný, obětavý, jakož i jeho celý kolektiv. Škoda, že takových kvalitních odborníků je čím dál méně.

• PAN DOKTOR, JE ODBORNIK NA SVEM MISTE, I KDYZ JSOU DLOUHE CEKACI DOBY V CEKARNE, ODVEDE SVOU PRACI, KVALITNE, A EFEKTIVNE,

• S

Za kvalitu se platí.