Již 25 let využívám možnosti k léčbě u pana MUDr.HELMA a mohu na 99% napsat pouze VELKÉ DÍKY ... Vždy profesionální …přístup,o nejistotě v něčem není sebemenších pochyb!!! Přesně určí problémy a ví jak je řešit.Prodělala jsem i operace na jeho stole a mohu všem po všech komplikacích co jsem měla vzkázat a i tímto ho jen doporučit!!! Do dnes po operaci NEMÁM sebemenší problém,bolesti a ani omezení v pohybu !!! Mám jiné problémy díky mé pracovní pozici kterou jsem vykonávala 40 let,ale ty bohužel u mne už nemohou být operovány.Léčba od pana doktora vždy pomohla a pomáhá.Nedovedu si ani představit jít jinam.Taky si lidičky uvědomte kolika lidem pomohl a pomáhá stále,kolik jich operoval a léčil.Jsou to tisíce lidí a dělat pro ně je sakra i nevděčné!!! 100 lidí =100 názorů a 100 chutí a těch pár nezdarů se stát mohlo každému... Buďte rádi že pro nás někdo takhle dobře funguje !!!
Pan doktor je velice milý a příjemný odborník a operatér ortopedie v červnu mě operoval výměnu kolene vše proběhlo …v pořádku a bez komplikací vždy mě vše vysvětlil a podal potřebné informace mnohokrát mu děkuji za vřelou péči a jednání přeji mu mnoho zdraví , úspěchu a spokojených pacientů . Děkuji Pekárková Jarka
Mohu jedině doporučit,manželovi pomohl při bolestech zad,mě již opakovaně.Příjemný lékař,milé vystupování i sestry,p…oradí,vysvětlí,je to lékař na svém místě,narozdíl od jiných,které nebudu radši jmenovat....vždy poradil a pomohl už s několika problémy.