MDDr. Ondřej Makal

Zubař Více

Benešov 1 adresa

Absolvent Lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Plzni.

Poskytuje komplexní zubní péči se zaměřením na konzervační stomatologii a stomatochirurgii.

Hovoří anglicky a německy.

Ve volném čase se věnuje sportu, jízdě na motorce a svému psovi.
Více O mně

1 900 Kč

• Ošetření zubního kazu

Od 1 500 Kč

• A

Pan doktor Makal je vynikající lékař. Vždy mě vezme načas, dopředu vše důležité vysvětlí, ošetření mě nikdy nebolelo, pokaždé vše bez obtíží. Moderní ordinace vás uvítá v 21. století. S mou bývalou zubní lékařkou se to vůbec nedá srovnat. Prostě nejlepší zubař v Jihlavě a širokém okolí! Doporučuji!

• jiné místo Jiný  •

• Z

Moje paní doktorka mě poslala na stomatologickou chirurgii Praha, kde mě ošetřoval pan doktor Makal. Nejlepší lékař jakého jsem v tomto oboru potkala. Příjemný odborník, kterého přeji Všem kteří se bojí, neboť pan doktor Makal je tak úžasný že už se nikdy bát nebudou.

• jiné místo Jiný  •

Ondrej Makal is very professional dentist. It took long time for me to find a place and doctor who could solve my tooth problems. Before him i visited 4 different dentists, but some of them refused to do operation because of lack of experience or offered some scary solutions like remove 8 tooth.

Result of Ondrej Makal work: 4 tooth removed and one implanted back. I had no pain during operation and even after. Now i am so happy to have it all behind, but if something will happened, i will differently go to him again :) I know he will take the best decision for his patients.

• chirurgická extrakce zubu, autotransplantation  •

• T

U pana doktora jsem velice spokojená. Když slíbí, že něco bolet nebude, opravdu to nebolí, i kdyby měl umrtvovat zuby hodinu. Měla jsem panický strach ze zákroků u zubaře (až takový, že jsem si nechala spoustu zubů rozpadnou atp.). U pana doktora Makala jsem přes svůj strach již podstoupila řadu normálně pro mě nezvladatelných zákroků bez jakýchkoli obtíží. Mluvím o vrtání, o čištění kanálků a dostavování zubů a o trhání nevyrostlé horní osmičky. Za sebe mohu říct, že pan doktor je zatím nejlepší zubař, u kterého jsem zatím byla a jsem nadmíru spokojená. Žádný zákrok nebolel, komplikace po zákroku jsem nikdy žádné neměla a nyní se k zubaři i celkem těším, protože vím, že mi neublíží, ale pomůže. Takže pokud se kdokoli bojí jakéhokoli zákroku, mohu za sebe pana Makala doporučit komukoli.

• zubní vyšetření  •

Pan doktor Ondrej Makal je skutecny professional. Jeho vecny pristup, schopnost objasnit situaci je bezkonkurentni. Domnivam se, ze ve svem poli je lepsi nez doktor Goodner z Tucsonu v Arizone ktery byl muj dosavadni nejlepsi zubar. Definitely worth of overseas trip!
    Jerry

• Implantat  •

• Q

Vytrhnutí dolních osmiček se s panem doktorem změnilo v horor. Na objednaný termín bylo domluvené trhání obou dolních zubů. Pan doktor za 3 hodiny stihl pouze umrtvit ústa 6 injekcemi a JEDEN zub mi nakonec vytrhl zkušenější doktor.
    Napsat zprávu a recept se z jeho pohledu zdálo asi jako druhá maturita. Na vydání receptu na antibiotika jsem se musela několikrát doprošovat a objednání na trhání dalšího zubu bylo skoro nemožné. Vše vyvrcholilo tím, když mě pan doktor poslal na vytažení stehů na ambulanci. (stehy byly samovypadávací).

• jsem rád, že jsem jeho pacient. Jedním slovem: je to prostě skvělý lékař a zákroky u něho nebolí. Jednička ve svém oboru.

• Skvělý lékař s profesionálním přístupem a pečlivostí sobě vlastní, ošetření je bezbolestné a kvalitou se vymyká ostatním. Takového zubaře, jakým je pan doktor Makal, nemůžu než vřele doporučit! :)