- Střední zdravotnická škola v Praze
- Studium angličtiny, francouzštiny
- Absolutorium na Vyšší odborné škole pro dentální hygienistky v Praze
- Zaměstnání v ordinaci soukromého zubního lékaře MUDr. Cíchy v Praze
- Na základě několika-leté práce získání možností vlastní praxe pod odborným dohledem v nestátních zařízeních
- Získání osvědčení soukromé dentální hygienistky
- Koncem roku 2007 zařízení vlastní ordinace dentální hygienistky v komplexu ordinaci soukromých zubních lékařů (MUDr. Stefan, MUDr. Tománek), ve kterých od ledna 2008 praxi provozuje
-Od 5/2022 nove na adrese Jecna 1, Praha 2
Jiří
Velmi efektivní a příjemná návštěva, především komunikace s pacienty je špičková.
Pani doktorka je velmi prijemna a vsechno bylo v poradku.
Jana V.
Moje prvni návštěva, hygienistka byla velmi milá, jemná a pečlivá. Vše vysvětlila. Mohu jen doporučit.
Příjemné prostředí v centru Prahy, výborná dostupnost, milá a sikovna pani hygienistka, důkladna dentální hygiena.
Jirka
Precizní, dokonalé a úžasné. Skvělý přístup, vše vysvětleno, naprosto bezbolestně a s úsměvem:) Rád se tam budu vracet.
David J.
V S. T. Dent jsem byl u slečny Pelcové a naprostá spokojenost, jak s prací, průběhem tak i výsledky. Rozhodně budu doporučovat svým známým.
Jitka Č.
Výborná komunikace,moc hodná paní doktorka,profesionalita.Zajem o pacienta.
Doporučení dalších stomatologickych pomůcek pro dokonalejší čištění zubů.
S.V.
Paní Horová je velmi milá a sympatická! V její společnosti se cítím velmi dobře a příjemně.
Byla jsem naprosto spokojená s přístupem a výsledkem.
Míla Hrdličková
U paní Horové jsem byla poprvé, má velmi milý přístup a skutečně precizní ošetření - mám zuby jako nové :-)
stepmartina
Skvely pristup pani hygienistky, precizni presto setrna a jemna prace. Na pozadani dasne predem namazala, pro jeste komfortnejsi zakrok zubni hygieny
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, nevidím nikde Váš ceník pro dentální hygienu. Děkuji