O nás

Zubní klinika -špičkové materiály, moderní přístrojové vybavení.

Služby

Specialisté

Ječná 1, Praha 120 00

Názory o lékařích (21)

S návštěvou maximálně spokojená. Paní hygienistka komunikativní, příjemná.

• Michaela Horová odstranění zubního kamene  •

B

Výborná dentální hygiena, příjemná paní dentistka, pečlivá - precizní čištění, bezbolestné. Přijdu zas !

• Michaela Horová Běžný termín  •

Krásní čisté prostředí, doktorka ví, co dělá a umí poradit.

• Michaela Horová Běžný termín  •

Velmi efektivní a příjemná návštěva, především komunikace s pacienty je špičková.

• Michaela Horová Běžný termín  •

Pani doktorka je velmi prijemna a vsechno bylo v poradku.

• Michaela Horová Běžný termín  •

Moje prvni návštěva, hygienistka byla velmi milá, jemná a pečlivá. Vše vysvětlila. Mohu jen doporučit.

• Michaela Horová Běžný termín  •

Příjemné prostředí v centru Prahy, výborná dostupnost, milá a sikovna pani hygienistka, důkladna dentální hygiena.

• Michaela Horová Běžný termín  •

Chodím sice k jeho kolegyni, ale pan Tománek mi udělal před čtyřmi lety implantát. Docela si s ním vyhrál a od té doby mám chrup bez jediné skvrnky. Žádné následné komplikace a drží, jako by tam patřil odjakživa. Díky.

• MUDr. Petr Tománek Jiný  •

Precizní, dokonalé a úžasné. Skvělý přístup, vše vysvětleno, naprosto bezbolestně a s úsměvem:) Rád se tam budu vracet.

• Michaela Horová  •

V S. T. Dent jsem byl u slečny Pelcové a naprostá spokojenost, jak s prací, průběhem tak i výsledky. Rozhodně budu doporučovat svým známým.

• Michaela Horová  •