Mgr. et Mgr. Lucie Turzová

přijímá nové pacienty

Psychoterapeut, Psycholog Více

Odhadovaná doba odpovědi:

Milé klientky, milí klienti,

děkuji za Vaši dosavadní přízeň a důvěru. Od poloviny ledna jsem na nové adrese: Senovážné náměstí 23, budova B, 5. patro (kancelář 548).

Aktuálně jsem ve výcviku Hermés Solution Training pod vedením MUDr. Františka Matušky a Mgr. Jany Najmanové (Strategická systemická psychoterapie a hypnoterapie Miltona H. Ericksona). Supervize: Mgr. Jana Najmanová. Letos na podzim (2025) jsem dokočila výcvik v relaxačních technikách u MUDr. Miry Babiakové a Dagmar Jančové (Hélio - Centrum pro duševní zdraví).

Absolvovala jsem výcvik ve zvládání vzteku pro pomáhající profesionály (LOM), Nedirektivní terapii hrou (Mgr. Zuzana Dubeková, Mgr. Barbora Sládeková, PhDr. Jana Kovařovicová), výcvik Vývojové a vztahové terapie dětí a adolescentů (MUDr. Peter Pothe a kol.). V minulosti tanečně-pohybová terapie (AA, 2012), koučovací výcvik (Koučink Centrum, 2018), kurzy krizové intervence aj. (viz portfolio). Pravidelně se účastním skupinových supervizních hypnoseminářů při České lékařské společnosti v Praze.

Jsem členkou Českomoravské psychologické společnosti (ČMPS), Psychiatrické společnosti České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně, Asociace výchovných poradců, České andragogické společnosti a v Psychočas(u).

Podmínky objednání:

Pokud se budete chtít objednat, můžete využít volné termíny ve Známém lékaři nebo mi můžete napsat na e-mail: lucie.turzova@email.cz, nebo skrze Známého lékaře (zpráva), popř. zprávu na WhatsApp (739 205 010). Snažím se odpovědět do 24 hodin. Po přihlášení do aplikace Známý lékař si vyberete volný termín a čas schůzky, po úspěšném objednání dostanete potvrzení v podobě notifikace.

Místo a přístup do budovy:

Přístup do prostor je bezbariérový. Do 5. patra můžete využít větší výtah v budově B (kancelář naproti výtahu), případně výtah v budově D (od výtahu v 5. patře se vydáte rovně do budovy B: kancelář č. 548).

Platba a storno podmínky:

Platba je možná po skončení sezení kartou, v hotovosti (mějte, prosím, přesnou částku) nebo zasláním na účet (QR kód). Od poloviny dubna jsem na pražské adrese vždy v pondělí, úterý a čtvrtek. Předem obdržíte 48 h před sjednaným časem schůzky notifikaci.

Pokud víte, že na schůzku z jakéhokoliv důvodu nemůžete dorazit, prosím, o přeobjednání nebo zrušení schůzky v aplikaci. Zrušení schůzky více než 24 h předem není účtován storno poplatek, méně než 24 h předem storno poplatek v plné výši. Od září 2025 bude nový ceník služeb (1 500 Kč za konzultaci/terapii, 50 min.).

Dovolená do konce roku 2025:

17.11. 2025

15.12.-31.12.2025

Pokud byste měli jakékoliv dotazy, jsem Vám k dispozici. Budu se těšit na (další) setkání s Vámi! Srdečně zdravím a přeji mnoho dobrého ve Vašich dnech.

Lucie Turzová

Více O mně
  • Cena za nejlepší kvalitu zdravotní péče na základě skutečných hodnocení od pacientů.

• Psychoterapie

Senovážné náměstí 23, Praha 1 - Nové Město, budova B (5. patro)

Senovážné náměstí 23, Praha 110 00

Telefonní číslo

739 20...

• Konzultace

1 500 Kč

• Psychoterapie

1 500 Kč

Navštívil jsem paní terapeutku Lucii na hypnoterapii. Už od prvního okamžiku byla velmi příjemná, klidná a vstřícná, což mi pomohlo se uvolnit. Upřímně, samotné metodě jsem zpočátku moc nevěřil, hypnóza pro mě byla spíš něco neuchopitelného.
    Dnes mám za sebou už čtyři sezení a musím říct, že mě to překvapilo. Něco se děje, cítím zlepšení a hlavně uklidnění, které jsem dlouho postrádal. Řeším závažný problém a dává mi to pocit jistoty a naděje. Nic podobného jsem dosud nezažil.
    Paní Lucie má profesionální, ale zároveň lidský přístup, její klid a schopnost napojení jsou v dnešní hektické době obrovskou hodnotou. Rád tam chodím a těším se na každé další setkání. Díky

• Senovážné náměstí 23, Praha 1 - Nové Město, budova B (5. patro) psychoterapie  •

• R

Paní magistra působí velmi ochotně, je komunikativní a vyzařuje neuvěřitelně pozitivní energii. Nebojí se otevřeně sdělit svůj názor, což mi pomohlo překonat ostych a strach. Oceňuji její lidský přístup, schopnost naslouchat a upřímnou snahu pomoci.

• N

Dcera se na terapie těší a je po nich šťastná. Nachází porozumění a konečně se někdo věnuje celkové situaci ve které se nachází. Díky!

• Senovážné náměstí 23, Praha 1 - Nové Město, budova B (5. patro) konzultace  •

Konzultace zcela splnila má očekávání a pomohla mi vyřešit problém, s kterým jsem se za paní psycholožkou přišla.

• Senovážné náměstí 23, Praha 1 - Nové Město, budova B (5. patro) konzultace  •

Návštěva u paní terapeutky byla velmi příjemná a přínosná pro mě. Děkuji

Paní doktorka je prostě bezvadná a dává člověku moc dobré rady a má pochopení Monika

• E

Šlo o mou první návštěvu. Paní magistra pozorně vyslechla,
    co mě trápí. Je klidná a empatická. Už se těším na příští sezení,
    věřím, že mi pomůže.

• Senovážné náměstí 23, Praha 1 - Nové Město, budova B (5. patro) konzultace  •

Příjemné vystupování, skvělé otázky pro sebepoznání

• Senovážné náměstí 23, Praha 1 - Nové Město, budova B (5. patro) konzultace  •

Po první návštěvě už se těším na další spolupráci! Paní terapeutka skvěle a empaticky naslouchá a klade místné doplňující otázky. Její přístup i zázemí je velmi milý a hřejivý. :) Návštěva mi dala odhodlání a naději pro lepší zítřky.

• R

Podrobné rozebrání problému, pak návrh řešení. Ulevilo se mi :)