MUDr. Martin Ehrenberger

České Budějovice 1 adresa

Praktický zubní lékař

České Vrbné 1971, České Budějovice 37011

• V

Příjemné vystupování jak pana doktora, tak i sestřičky. Velmi profesionální přístup a ochota vyjít maximálně vstříc. Kéž by byl takový každý doktor a jeho personál!

• S

Příjemný, pohodový, s citlivým přístupem.

• N

rozhodně nejlepší, co znám !!!!....kdyby byli všichni takový, jako on, nemuseli bychom se tolik zubařů bát :)...díky za to, že patřím mezi jeho pacienty :)

• S panem doktorem mám několikaleté velmi dobré zkušenosti. Vřele doporučuji.

• dobrej

• od té doby, co chodím k tomuto stomatologovi, se vyšetření zubů nebojím. Pan doktor je milý, ohleduplný a má perfektní přístup k pacientovi. Jsem naprosto spokojena. Mohu vřele doporučit.

• Tohle je Zubaž s velkým ZET...je naprosto užasný, vždy, když jdu k němu na návštěvu, nemusím se obávat bolesti. Nejvíc mě utěšují jeho úžasné hnědé oči. Tohoto lékaře doporučuji. Talent opravdu pochytil po tatínkovi. Jeho otec byl taky milý a vztřícný. Děkuji

• Naprostá spokojenost......

• pan doktor je velmi příjemný a solidní,vřele doporučuji

• pan doktor je velmi ochotný, milý a vstřícný. Při zákroku se snaží být velmi šetrný a zuby spíše uzdravuje než aby je hned trhal. Naprostá spokojenost, vřele doporučuji!