Mgr. Markéta Doleželová

Psycholog Více

Olomouc 1 adresa

2 názory

Možnost objednání na webu olomouckypsycholog.cz

Jmenuji se Markéta Doleželová, jsem psychoterapeut ve výcviku.

Vystudovala jsem jednooborovou psychologii, pracovala jsem ve školství, v sociálních službách a mám praxi i z hospice; mám zkušenosti s mladými, dospívajícími i s dospělými klienty.

Aktuálně jsem frekventantkou
psychoterapeutického výcviku v logoterapii a existenciální analýze.

Věřím, že každou těžkost lze překonat nebo z ní vytěžit něco smysluplného a ráda vám v tom budu oporou.

Je pro mě důležitý vzájemný respekt a úcta ke každému člověku, snažím se nezůstávat na povrchu, ale hledat hlubší a širší souvislosti. V tom mohu pomoci i vám.

Kromě obvyklých konzultací v terapeutické místnosti nabízím také konzultace v přírodě - viz web.

olomouckypsycholog.cz

• Individuální psychoterapie

• Krizová intervence

• Osobní psychoterapie

2 názory

Paní Doležalová vyslechne a s jemností a humorem provede těžkými situacemi.

• psychologické poradenství psychologické poradenství  •

Dekuji paní Doležalové. V tom, co je označováno za těžkou, dobře léčitelnou nemoc - schizofrenie mi p. Doležalová byla nejprve zpovědnicí. Díky tomu, že opravdu umí člověkovi dát prostor k tomu aby vyjádřil co potrebuje a co "má na srdci" dochází k postupnému otevírání člověka světu. Odlupují se mi vrstvy těch nálepek jež chteli ublížit, nebo narychlo "zaplácnout" nějakou bolístku a odkrývám svobodu a rozhoduji se k tomu být šťastný a žít svůj život bez ohledu na to co jsem si nechal na sebe nalepit. Někdy mi to nejde bez toho aby se ostatní cítili momentálně dotčeni. Uvědomuji si svoje hodnoty a odrážím se teď ode dna. Přicházím k uvědomění, že být šťastný je stav mysli. Je to výsledek našich každodenních rozhodnutí.

Profesionální přístup a podpora p. Doležalové je samozřejmostí. Nehodnotí zbytečně. Řekne vám na ci si dávat pozor. Dává vhled do situace a rady. Její přístup je zdravý a vyhovuje mi. Způsob platby mi vyhovuje. Je po domluvě. Cena je sjednána dopredu.

• psychologické poradenství individuální psychoterapie  •