Krymská 41, Praha
D.H.
Paní doktorka je skvělá a velice pečlivá! Je skvělé mít možnost jít s problémem za někým takovým. :)
Š
Š.J
Nespatřuji v této lékařce nic mimořádného, rychlé vyšetření, nic konkrétního, nic neříkající,hlavně předat napsanou zprávvu, děsný spěch, opakovaně, já bych uvítala více empatie, pochopení a péče
M.Hoyerová
Takovou lékařku člověk jen tak nepotká. Vlídná, příjemná, komunikativní, snaží se pomoci od problémů. Škoda že takových lékařů není více.
Sára Im.
Naprosto úžasná paní doktorka! Hrozně mne mrzí, že jsem k ní nechodila už dřív, protože jsem si mohla ušetřit spoustu trápení a bolesti. Nebylo snadné odhalit moji diagnózu, trvalo to nějakou chvíli, ale paní doktorka Musilová opravdu aktivně pátrala po příčinách mých problémů a díky tomu se nyní můžu konečně léčit. Nepřeháním, když řeknu, že paní doktorka zlepšila kvalitu mého života o 100%.
Eva Frašková
Nejlepší doktorka, jakou jsem měla možnost poznat za svou intenzivní pacientskou praxi. Naslouchá, zajímá se o komplexní anamnézu, nejen o svůj obor, spolupracuje s dalšími odborníky, posílá na všechna dostupná vyšetření, je empatická, milá a input pacienta je pro ni relevantní. Nemůžu vytknout ani delší čekací lhůty, na některé lékaře se vyplatí počkat, zvlášť když víte, že lékař natahuje vyšetření z upřímného zájmu o potřeby pacienta, ne proto, že by si nebyl schopný zorganizovat čas. Kdyby byl každý lékař ochotný jako MUDr. Musilová, žití s diagnózami by bylo pro spoustu chronicky nemocných mnohem jednodušší.
greko
Tak vstříckého lékaře, jako je paní doktorka Musilová, jsem již dlouho nepotkala. Čím je člověk starší, tak tím víc si takového lékaře váží.
Paní doktorko děkuji Jitka Kadlecová• Arthrocentrum • •
Hovorková
Mudr.Musilová-super lékař!!!!! Přístup k pacientovi,vysvětlení co a jak,nabídka jak pomoci od bolesti,fakt úžasná lékařka a věnuje se což je opravdu vzácností.Děkuji.
• Arthrocentrum • Bolesti •
Lucie Hrabakova
Velmi oceňuji přístup veškerého personálu celého Arthrocentra v Krymské i Žitomírské. Vděčnost vyjadřuji především lidskému přístupu, který ubolení lidé tolik potřebují, rychlé pomoci ve stavu nouze, chválím rehabilitační sestřičky i paní doktorky, které jsou vždy ochotné pomoci a poradit.
Dr.No
Jen veliký hlupák změní ordinaci kde je spokojen. Důvod sestra? Že špatně vytáhla jehlu? Tím to asi nebude. Věřte mi , že dobrých revmatologů je strašně málo i já jako lékař z jiného oboru tu hledám dobrého revmatologa ke kterému bych posílal své pacienty na vyšetrení. Až se seznámíte s dalšími , přijdete s kytkou a naberete se sám v čekárně.
Neutrálni hodnocení jelikož vlasně MUDr. vůbec neznám.• • •
Host
Doktorka byla vynikající, udělala všechna vyšetření, bohužel odešla na mateřskou. Negativně hodnotím Sestřičku, která u ní pracuje a bude asi pracovat dál, nepříjemná, nekomunikativní, neochotná, 2x jsem byl na odběru krve, přemlouvala mě, ať přijedu v jiný den a když jsem jí nevyhověl, vytáhla mi jehlu tak blbě, že jsem měl modřinu jak mapu Itálie 10 dní, proto přecházím jinam.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Upravit nebo spravovat profil- Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
- Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze