Moskevská 508, Most 43401
nejhorší
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
NEDOPORUČUJI!Paní doktorka necitlivá i k dětem.
Při trhání zubu neudělá ani rentgen!
Pro slabší povahy nedá ani při vrtání kazu injekci.Což je v dnešní době naprosto běžné...
její profesionalita se zastavila asi v roce 1980.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Já jsem s pani doktorkou i se setřičkou spokojený má trpělivost a je k pacientům tolerantní jsem rád,že je to moje stomatoložka.
S prací paní doktorky nejsem spokojená. Nejedná se přímo o mne, mně zatím opravovala jen pár kazů. Ale mamině při vytrhávání moudráku zlomila sanici a péči po tomto zákroku zanedbala. Zákrok byl náročnější a trvalo než zub vytrhla, nakonec jej rozdrtila a vyndala po kouskách. I přes tuto skutečnost neprovedla preventivně rentgen a nechala mamku týden v bolestech, kdy jí hnisající ránu pouze čistila a dávala nové drenáže a doporučila prášky na bolest. Po celou dobu byla mamka kvůli nesnesitelné bolesti v pracovní neschopnosti. Po týdnu jí nakonec rentgen provedla, který ukázal zlomeninu sanice a úlomek kosti v dásni, což vedlo k rozříznutí rány a vyjmutí kosti. Mamka se zotavovala doma ještě jeden týden, až poté mohla zpátky do práce.
Jaromír
Myslím sim že paní doktorka Kristina Rybářová je jeden z lepších stomatologů, zachránila mi několikrát to cenné co v puse máme. Mé hodnocení je na výbornou
B
Brix
Jsem velice spokojen s prací paní zubařky lečila mi zánět a nebýt jejího úsilí asi bych měl velké potíže doporučuji, milá sestřička.
simona
Skvělá pani zubařka,konečně nemám strach ze zubaře díky ní!!!Lepší bych nenašla.Velmi příjemná,citlivá,sestřička veselé sluníčko.Moc děkuji,že jste!!!
Ja
Nedoporucuji, znamemu tak zanedbala zuby ze musel byt lecen u jine zubarky cca 5 mesciu ktera mu ty zuby davala postupne dohromady. Spousta lidi si na tuto zubarku stezuje a ja s ni take nemam nejlepsi zkusenosti ohledne jeji profesionality. Musim ale uznat ze k pacientum je setrna.
HH
Vyniakající zubařka!!!ANi za nic bych neměnil. Pomůže, poradí, vysvětlí a vyléčí.