přijímá nové pacienty

Fyzioterapeut · Více

Odhadovaná doba odpovědi:

Vystudovala magisterské studium aplikované fyzioterapie na Univerzitě Palackého v Olomouci. Nejčastěji pracuje s dospělými pacienty trpícími bolestmi zad, s následky po úrazu, s poruchami držení těla. Při terapii kombinuje techniky měkkých tkání, mobilizace, prvky DNS, PNF a senzomotorickou stimulaci. Jejím cílem je komplexní přístup k pacientovi, hledání příčin potíží a aktivní zapojení klienta do procesu léčby.

Více O mně

28. pluku 575/21, Praha 10, Praha 101 00

Telefonní číslo

739 69...
777 11...

Ochota, trpělivost a empatie, snaha pomoci nespolupracující puberťačxe

• B

Paní fyzioterapeutka je velmi pečlivá a opravdu se snaží najít původ bolesti. Po pár dnech problémy polevují. Určitě moc doporučuju.

Děkuji moc

• A

It was a very nice session. Very helpful and I also feel better right after.

Thank you :)

• B

Děkuji za odblokování, za vysvětlení cviku. Byla jsem moc spokojená.

Děkuji :)

Vše proběhlo v pořádku. Jediná výtka je, že bych uvítala erární pantofle, protože ta podlaha byla hodně studená.

Děkuji za váš názor.
    Erární pantofle jsou k dispozici ve skříni, příště se nezapomenu zmínit.

• R

Pani Karolína mi vše vysvětlila, co je potřeba dělat pro moje koleno. Můžu jen doporučit.

Děkuji :)

• S

Slečna Karolina,

byla skvělá, moje první návštěva takže se podrobně zeptala na potřebné údaje, samotná Fyzio probíhala velmi pečlivě s opravdovou snahou mi pomoci, vše bylo krásně vysvětleno, mile a klidně. Je to profesionálka a těším se na příští návštěvu, nicméně už po první návštěvě se cítím mnohem lépe takže moc děkuji.

Děkuji mockrát :)

• D

Do fyziocentra chodím pravidelně a tentokrát s přetíženou horní částí zad a čelistí. Paní Kronesová mi pomohla záda odblokovat pomocí příjemné a odborné masáže. Moc doporučuji.

• Fyzioterapie U Císařského pluku masáž  •

Děkuji moc :)

• S

Jsem moc spokojená, slečna ví co dělá, instantně mi ulevila od bolesti. Konečně se můžu pořádně hýbat!

Mgr. Karolína Kronesová

Děkuji za pěknou zpětnou vazbu :)

• V

Na fyzioterapii jsem byla poprvé a jsem nadšená. Fyzioterapeutka Karolína byla velmi milá, empatická, vše mi vysvětlila a pomohla mi od bolesti. Těším se na další návštěvy.

Mgr. Karolína Kronesová

Děkuji za vaše milé hodnocení :)