Karlovarská tř. 24, Plzeň 30100
Martina Špittová
Paní doktorka je velmi ochotná, empatická a schopná. Umí a hlavně chce pomoci. Během výkonu vše vysvětluje.
Velmi doporučuji!• Soukromá zubní ordinace • Jiný •
Pavel M.
Super přístup, ochota pomoci. Paní zubařka mi pomohla i ve svém volnu. Starostlivá, komunikovala se mnou mojí léčbu i po telefonu o své dovolené a o svátcích. Chodíme k ní celá rodina už hodně let, a jsme s ní a jejím přístupem k pacientovi velmi spokojeni.
• Soukromá zubní ordinace • Jiný •
Ka S.
Pani zubarka je absolutne profesionalni a jedinecna ve svem oboru.
Nema konkurenci! Jsem rada ze osdetruje celou rodinu!!• Soukromá zubní ordinace • •
Michaela Lacová
Výborná zubařka!!! Vystřídala jsem spousty zubařů a jen zde jsem opravdu spokojená. MUDr. Hirschfeldová je opravdu špička mezi zubaři, na nic nečeká a nic neodkládá. Její práce je opravdu kvalitní. Tímto skládam poklonu a jsem vděčná, že u ni mohu být.
Vystřídala jsem vice doktoru a našla jsem ideální profesionálku
Paní doktorka působí profesionálně. Mám z její práce velmi dobrý dojem. M.Š.
Jsem s pani doktorkou velmi spokojena.
Výborná zubní lekařka,sympatická,šíkovna,skvělý přístup k lidem,lepší lékařku jsem neviděla.
Nejlepší stomatolog, jakého jsem v životě potkala. Mého muže úplně zbavila během pár let strachu ze stomatologického zákroku, který měl až patologický. Je úžasně lidská-tak si představuji lékaře se srdcem na pravém místě. A hlavně - UMÍ!
Hošťálková• • •
A. Machová
Po vstupu do ordinace z Vás padá strach z bolesti. Kamila je úžasná a pečlivá lékařka, která s velikou pílí a citem ošetřuje všechny svoje pacienty a PŘEDEVŠÍM MALÉ DĚTI. Moji dceru a syna naučila nebát se stomatologické prohlídky. První návštěva mojí dcery byla jen návštevou, okoukala si prostředí a vyzkoušela křeslo. Druhá návštěva potom byla o to příjemnější, spočítaly jsme společně zoubky. Můj tříletý syn odcházel hned napoprvé s malou "hvězdičkou" v zoubku a všem kamarádům se chlubil.
Paní doktorka je velice milá a příjemná žena, ke které se velice rádi s manželem a dětmi vracíme a vřele doporučujeme všem, kteří hledají kvalitního stomatologa.
Není divu, že se musíme objednat předem a na termín si počkat, paní doktorka je vyhledávanou a proto i vytíženou lékařkou, která v Plzni nemá konkurenci.